Ποιά τηλεοπτικά προγράμματα προτιμούν οι "τουιτεράδες" ;

0
Η μόδα του hashtag (#) ήρθε τα τελευταία χρόνια και στην ελληνική τηλεόραση, έτσι λοιπόν κάθε τηλεοπτικό πρόγραμμα που σέβεται τον εαυτό του έχει το δικό του hashtag.
Έτσι λοιπόν οι χρήστες του Twitter μπορούν να δημιουργήσουν μια διαδυκτιακή παρέα που όλοι μαζί με την βοήθεια των hashtag να σχολιάζουν θέτικά ή αρνητικά , πολύ ή λίγο όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές.
Με μια μίνι έρευνα που έκανα θα σας παρουσιάσω ποιά προγράμματα σχολιάζονται  στο Twitter που ομολογουμένως αποτελεί κι ένα δείγμα των νεανικών κοινών , αν και πολλές φορές αυτά τα δύο δεν ταιρίαζουν.
Παρά τις χαμηλές τηλεθεάσεις και ο 5ος κύκλος του Dancing with the Stars αποτελεί και φέτος τον μεγαλύτερο στόχο των τουιτεράδων αφού κάθε Κυριακή τα σχόλια για το χορευτικό σόου   πέφτουν βροχή και κάνουν το  #dwts5 top trend της Κυριακής.
Και το αντίπαλο δέος όμως του Dancing το Music School , παρά το ότι αρχικά δεν εντυπωσίασε τους χρήστες του twitter όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε τόσο αυξάνονται και αυτοί που μπαίνουν στην διαδικασία να σχολιάσουν το τι συμβαίνει στο σόου με τους λιλιπούτειους τραγουδιστές.
Άλλο ένα πρόγραμμα που παρά τις χαμηλές πτήσεις του στους πίνακες τηλεθέασης στο twitter καταφέρνει να μαζέψει πληθώρα σχολίων είναι η σειρά μυστηρίου του ANT1 Η εκδρομή. Κάθε Τετάρτη λοιπόν είναι πολλοί αυτοί που πάνε μια #ekdromi και όλοι μαζί προσπαθούν να λύσουν τα μυστήρια που δημιουργεί η σειρά.
Παρ' όλο που δεν είναι ταυτισμένη με τα νεανικά κοινά η εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου "Πάμε Πακέτο" προκαλεί κι αυτή μεγάλο σχολιαστικό ενδιαφέρον με το #pamepaketo να αποτελεί κάθε Πέμπτη  ένα απο τα top trend της ημέρας.
Τα Καρντάσιανς (#takardasians) φαίνεται πως αγαπούν το Twitter και οι τουιτεράδες ανταποκρίνονται σε αυτή την αγαπη, αφού πολλοί είναι αυτοί που σχολιάζουν τα θέματα και τους καλεσμένους της εκπομπής. Ειδκά δε με την εισαγωγή της ενότητας που κάθε καλεσμένος σχολιάζει κι ένα αρνητικό σχόλιο γι αυτόν απο κάποιον χρήστη του twitter τα καυστικά σχόλια για την εκπομπή αυξύθηκαν ακόμη περισσότερο.
Άλλα προγράμματα που σχολιάζονται είναι οι πετυχημένες σειρές του Alpha , το Μην αρχίζεις την μουρμουρα (#mourmoura) και το Σοι σου (#tosoisou) αλλά και το μαγειρικό ριάλιτι Κάτι Ψήνεται (#katipsinetai). Επίσης και το Ταμαμ (#tamam) του ΑΝΤ1 αλλά και οι αποτυχημένες Τρίχες (#trixes) "μαζεύουν" πλήθος σχολίων.
Λιγότερο ασχολούνται με τις σειρές του Mega, την Δικαίωση( #dikaiosi) , το Μάνα Χ ουρανου (#manaxouranou) αλλά και τους Συμμαθητές(#oisymmathites) του ΑΝΤ1.
Το μόνο σίγουρο είναι οτι αυτή η μόδα έχει γίνει πια μια ωραία συνήθεια και δείχνει οτι και οι νέοι βλέπουν τηλεόραση και έχουν άποψη γι αυτήν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !