Τι κοινό έχουν η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Μάρκος Σεφερλής;

perastikos
0


Τι κοινό μπορεί να έχουν η Τατιάνα Στεφανίδου με το Μάρκο Σεφερλή; Φαινομενικά τίποτα. Όμως έχουν.

Και οι δύο φέτος μπήκαν σε ζώνες με φουλ ανταγωνισμό, ζώνες "καπαρωμένες" από τους αντιπάλους τους, που προσπάθησαν να χτίσουν κάτι καινούργιο από την αρχή.
Στην πρεμιέρα, πήγαν πολύ καλά. Κι αυτό συνεχίστηκε και τις επόμενες μέρες. Ο Σεφερλής έσκισε με ασύλληπτα νούμερα. Η Τατιάνα χτυπούσε 20αρια κι όλοι μιλούσαν για πανικό στο στρατόπεδο της Ελένης και σχέδια για το πώς θα την χτυπήσουν. Η επιτυχία του Σεφερλή κράτησε λίγο παραπάνω απ' ότι της Τατιάνας. Η Τατιάνα, με το που ξεκίνησε η Ελένη, είδε τα 20αρια τα γίνονται 9αρια ενώ ο Μάρκος, λίγες βδομάδες μετά την πρεμιέρα, είδε το 60% να μετατρέπεται σε 21.

Έχουν και μια άλλη ομοιότητα. Προσπαθούν να κάνουν ίδια ακριβώς εκπομπή με την απέναντι. Ο Σεφερλής δεν το έκανε από την αρχή. Πλασαρίστηκε ως κάτι διαφορετικό. Τώρα πια έχει μπει και κουτσομπολιό στην εκπομπή, και καναπές, και καλεσμένοι. Η Τατιάνα εξαρχής πήγε να αντιγράψει την εκπομπή της Ελένης πιστεύοντας ότι έτσι θα κάνει νούμερα. Μια ομοιότητα που σιγά σιγά τους διαλύει. Η Τατιάνα ωστόσο φαίνεται σιγά σιγά να διαφοροποιείται και να αλλάζει ύφος στην εκπομπή της. Στην αντίπερα όχθη, ο Μάρκος Σεφερλής όσο περνάει ο καιρός, μετατρέπει (αυτός ή το κανάλι) την εκπομπή σε ένα ακόμη πρωινάδικο με τη μόνη διαφορά έναν παρουσιαστή - κωμικό ηθοποιό.

Η Τατιάνα και ο Μάρκος, ξεκίνησαν φέτος κάτι νέο και φρέσκο, απέναντι σε μεγαθήρια, ρίσκαραν αλλά απέτυχαν. Δυο άνθρωποι που πολλές φορές έχουν βρεθεί στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό, με την πρώτη να φιλοξενεί το δεύτερο στις εκπομπές της. Η Τατιάνα, ως πολύ πιο έμπειρη τηλεοπτικά, είδε το λάθος της και προσπαθεί να το σώσει. Ο Μάρκος όμως ακόμη δεν έχει καταλάβει ότι παίρνει λάθος δρόμο όσο προσπαθεί να κάνει παρόμοια εκπομπή με αυτή των Λιάγκα-Σκορδά. Εγώ προτείνω η Τάτι να ξανακαλέσει το Σεφερλή στην εκπομπή της χωρίς αυτή τη φορά να υποδυθεί κάποιο ρόλο. Άλλωστε και μόνο η παρούσα κατάσταση και οι ομοιότητες στην τηλεοπτική τους πορεία φέτος, θα προξενούσαν άφθονο γέλιο στο κοινό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !