΄΄Μπρούσκο΄΄ και... στο Παρίσι!

Unknown
0
«Μπρούσκο», oh mon amour! Πύργος του Αϊφελ, Μονμάρτρη, Σηκουάνας, Παναγία των Παρισίων και ένας... τρελός Αχιλλέας (Ανδρέας Γεωργίου) να ψάχνει ύστερα από έντονο καβγά τη Μελίνα του (Ελένη Βαΐτσου) στην πόλη του έρωτα, το μοναδικό Παρίσι! Από τις 23 Οκτωβρίου και για τέσσερις μέρες το πρωταγωνιστικό ζευγάρι της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 βρέθηκε στην πόλη του φωτός, ενώ μαζί του «πέταξε» και ο Στέφανος Μιχαήλ που υποδύεται τον αδελφό του Αχιλλέα, τον Νεκτάριο, αλλά και η Ιουλία Καλογρίδη που θα εμφανιστεί πρώτη φορά στο σίριαλ και θα ενσαρκώσει τη φίλη της Μελίνας, την Αντιγόνη, που σπουδάζει θεατρολογία στο Παρίσι.
«Επειδή το “Μπρούσκο” πρέπει να... μεθά όλους τους χαρακτήρες της σειράς, δεν θα τα βρει ξανά μόνο το βασικό ζευγάρι μετά τον διαπληκτισμό του, αλλά και ο Νεκτάριος θα ερωτευτεί κεραυνοβόλα την Αντιγόνη κι εκεί θα αρχίσουν τα μπλεξίματα. Αλλά μην σας αποκαλύψω τι θα γίνει. Υπομονή για ένα μήνα, όταν θα μεταδοθεί το συγκεκριμένο επεισόδιο της σειράς» δηλώνει στην «Espresso» η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου.
«Τα γυρίσματα στο Παρίσι ήταν πολύ δύσκολα, αλλά το υλικό που έφερε πίσω ο Ανδρέας Γεωργίου με την ομάδα του είναι φανταστικό. Ο καιρός ήταν καλός, όμως για να γυρίσουμε σκηνές στα πιο σημαντικά μνημεία της γαλλικής πρωτεύουσας έπρεπε να γίνει ένας αγώνας δρόμου με το χρόνο, τις κάμερες, να συντονιστεί το συνεργείο, να γίνουν οι νυχτερινές λήψεις με τον Ανδρέα να παίζει και να σκηνοθετεί. Δεν ήταν εύκολο, αλλά το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει» μας λέει ο παραγωγός του επιτυχημένου σίριαλ Κούλλης Νικολάου, ο οποίος όμως δεν ακολούθησε το team στο Παρίσι, αφού είχε δουλειές με... φούντες στην Κύπρο.
 «Στις 27 Οκτωβρίου, με άλλο συνεργείο, ετοίμαζα τη γιορτή με τα ρακοκάζανα, την οποία διοργανώνουν οι δύο... αρχηγοί των Χανίων, ο καθένας ξεχωριστά για το δικό του οινοποιείο. Ο Παύλος Γαννακάκης (Νίκος Βερλέκης) και ο Διαμαντής Νικολάου (Γιώργος Ζένιος), ο οποίος καλεί και τους συνεταίρους του, τους Ματθαίους. Σεναριακά η γιορτή γίνεται στην Κρήτη, αλλά τα 12ωρα γυρίσματα έγιναν στην Κύπρο. Το επόμενο ταξίδι μας θα είναι -πρώτα ο Θεός- στη Νέα Υόρκη πριν από τα Χριστούγεννα, καθώς οι ομογενείς μας επιθυμούν πάρα πολύ να μας φιλοξενήσουν και να μας δουν από κοντά» συμπληρώνει.

Espresso

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !