Ελεονώρα Μελέτη:Με τον Ant1 έκανα δύο ραντεβού!

0
Η παρουσιάστρια μίλησε στο περιοδικό People και τον δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούλκα, για την νέα επαγγελματική της στέγη, την εκπομπή της #hashtag, για τον Αντ1  αλλά και για τον Γιάννη Λάτσιο.

Όταν η δημοσιογράφος ρωτήθηκε για το #hashtag, τον Αντ1 και τον Διευθυντή προγράμματος του καναλιού του Αμαρουσίου η ίδια απάντησε:” Τον πιλότο της εκπομπής #hashtag είδαν αρκετά ιδιωτικά κανάλια,ενώ 3 από αυτά ενδιαφέρθηκαν να την εντάξουν στο πρόγραμμα τους. “Τα περισσότερα κανάλια είχαν ήδη έτοιμα στο συρτάρι ορισμένα concept εκπομπών που ήθελαν να προωθήσουν”

Όταν η συζήτησή έρχεται στον Αντ1, η Ελεονώρα απέφυγε  να μπει σε λεπτομέρειες και απάντησε: ” Με τον Αντ1 έχω ιδιαίτερη σχέση. Με ανέδειξε και έχω προσωπική επαφή με ορισμένα  στελέχη. Μπορεί επαγγελματικά να μην έχουμε ξαναβρεθεί, αλλά αυτό δεν αλλάζει. Μάλιστα ο Γιάννης Λάτσιος με βοήθησε πάρα πολύ στο να αποφασίσω τι πρέπει να κάνω και τι όχι. Με τον Αντ1 έκανα 2 ραντεβού. Στο πρώτο μιλήσαμε επαγγελματικά, ενώ το δεύτερο είχε καθαρά συμβουλευτικό χαρακτήρα, γιατί ήθελα την άποψη του Γιάννη Λάτσιου για ορισμένα πράγματα. Τον εμπιστεύομαι τρελά και του το έχω πει”. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !