Το tweet της Κορομηλα για την Κουτσελίνη

2
Διάλλειμα από τις φωτογραφίες έκανε η Ρούλα Κορομηλά στα social media και έγραψε αινιγματικά μήνυματα, λίγη ώρα μετά την απομάκρυνση της Ζήνας Κουτσελίνη από τον Alpha ! Βέβαια, δεν ήθελε και μεγάλη φαντασία για να καταλάβει κανείς ότι η πρώην παρουσιάστρια και στέλεχος του Alpha αναφερόταν σε αυτό το γεγονός...
«Άρχισαν τα όργανα», έγραψε αρχικά η Ρούλα συμπληρώνοντας το μήνυμα με φατσούλες που κλαίνε από τα γέλια, ενώ, σε άλλο μήνυμά της ανέφερε: «κλαίω με κάτι που διάβασα… Περιμένατε κάτι διαφορετικό;;;; Προς τι η έκπληξη;;;; Και άλλα τόσα που δεν ξέρετε γιατί υπάρχουν και αξιοπρεπείς στο χώρο μας, που σιωπούν… Ευτυχώς!».
Αν και η ίδια δεν διευκρίνισε σε τι αναφέρεται, τόσο οι απαντήσεις των διαδικτυακών της φίλων, όσο και ο χρόνος κατά τον οποίο έγραψε, συμπίπτουν με την γνωστοποίηση της απομάκρυνσης της Ζήνας Κουτσελίνη από το κανάλι της Κάντζας . Βλέπεις, οι δύο γυναίκες δεν έχουν και τις καλύτερες των σχέσεων… Να σου θυμίσουμε μόνο ότι, σε συνέντευξή της, η Ζήνα Κουτσελίνη δεν είχε διστάσει να αποκαλέσει «τελειωμένη» την Ρούλα, η οποία ήταν υπεύθυνη για το «Μες Στην Καλή Χαρά» μέχρι την έλευση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου!

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν πιστευω οτι η Ρουλα ηθελε να χτυπησει την Κουτσελινη. Το "αρχισαν τα οργανα" προφανως πηγαινει στην ξαφνικη ισχυ της wanna be βασιλισσας του ALPHA... (Ξαφνικη και καθολου αδικαιολογητη) Με κατι τετοια πιστευω οτι ακομα και η Ελενη θα νοιωθει ...καπως μουδιασμενη!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιας και μιλαμε για αποχωρησεις και επειδη δεν σας ξεφευγει τιποτα, ξερει κανεις γιατι αποχωρησε ο Τασσος Καλλιγας απο την εκπομπη της Χριστινας Λαμπιρη την προηγουμενη Παρασκευη; Πλεον δεν αναφερεται ουτε στους τιτλους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !