"Πιστεψέ με": σε Α΄ τηλεοπτική προβολή, απόψε στο Star

Γιώργος Τζοβάρας
0
"Πιστεψέ με" κοινωνική ταινία, στις 22:00
σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή από το Star

  
Η δεκατετράχρονη Άνι γνωρίζει έναν νέο φίλο μέσα από το Internet και αποφασίζει να τον συναντήσει, χωρίς να έχει διασταυρώσει την ταυτότητά του. Όταν όμως ανακαλύπτει πως ο φίλος της είναι ένας 40χρονος άντρας, που σκοπεύει να τη βιάσει, είναι πλέον πολύ αργά για να ζητήσει βοήθεια.

Ο πατέρας της στοιχειώνεται από την επίθεση στην κόρη του και αποφασίζει να αναζητήσει τον ένοχο, ενώ η μητέρα της μένει πίσω στο σπίτι, προσπαθώντας να μαζέψει τα κομμάτια της πληγωμένης κόρης της. Την ίδια ώρα, η ιστορία γίνεται γνωστή στο σχολείο της Άνι, προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις. Η οικογένεια βρίσκεται αντιμέτωπη με μια περιπέτεια, που περνάει μέσα από αστυνομικά τμήματα, δικαστικές αίθουσες και διαρκείς συγκρούσεις, ελπίζοντας στην τελική δικαίωση…
Ο Ντέιβιντ Σουίμερ, γνωστός από τον ρόλο του «Ρος» στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Τα φιλαράκια», σκηνοθετεί ένα συγκλονιστικό δράμα.
Ένα δράμα, που εμπεριέχει προσωπικό ενδιαφέρον για τον σκηνοθέτη, καθώς ως μέλος του Συμβουλίου Σκηνοθετών, που μάχονται ενάντια στον βιασμό στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, ο Ντέιβιντ Σουίμερ έχει υποστηρίξει τη δουλειά τους στο Κέντρο Θεραπείας των Βιασμένων Ατόμων για περισσότερα από 14 χρόνια.
Ύστερα από 7 χρόνια δουλειάς πάνω στη συγκεκριμένη ιστορία, ο Σουίμερ γύρισε την ταινία μέσα σε 29 ημέρες στα τέλη του 2009 στο Μίσιγκαν.  Επίσης, έχει γράψει μια θεατρική version του φιλμ «Trust», που έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2010.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ντέιβιντ Σουΐμερ

ΠΑΙΖΟΥΝ: Κλάιβ Όουεν, Κάθριν Κίνερ, Λιάνα Λιμπεράτο, Βαϊόλα Ντέιβις.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !