Αλέξανδρός Πανταζούδης:" Η Εκδρομή ήταν ένα project που είχε προχωρήσει στο MEGA και ακυρώθηκε τρεις φορές"

0
Ο Αλέξανδρός Πανταζούδης , σκηνοθέτης της νέας σειράς του ΑΝΤ1 " Η Εκδρομή" μίλησε στο newsit για τον φόβο της αποτυχίας της σειράς , το παρασκήνιο για το πως η σειρά κατέλειξε στον ΑΝΤ1 αλλά και για το τί θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

-Έχοντας σκηνοθετήσει σειρές (όπως το «Χαρά αγνοείται», «Μαζί σου», «Μη φεύγεις» κλπ) που έχουν αγαπηθεί από τους τηλεθεατές, δεν φοβήθηκες μήπως η «Εκδρομή» δεν γνωρίσει επιτυχία στους πίνακες τηλεθέασης, δεδομένου ότι το «ψυχολογικό θρίλερ» δεν είναι συνηθισμένο τηλεοπτικό είδος στη χώρα μας;

Νομίζω ότι μετά το κραχ που ζήσαμε στη μυθοπλασία και όχι μόνο ο θεατής ψάχνει κάτι διαφορετικό. Η γενιά μου κατεβάζει σειρές από το ίντερνετ και απομακρύνεται από την τηλεόραση όλο και περισσότερο. Ο όποιος φόβος αφορά την επιβίωση του ίδιου του κλάδου και όχι μόνο τα δικά μου νούμερα μεμονωμένα. Ελπίζω ο ΑΝΤ1 να συνεχίσει την υπέροχη προσπάθεια στη μυθοπλασία και ο κόσμος να την ανταμείψει προκειμένου να έχουμε ως τηλεθεατές περισσότερες επιλογές.

-Επειδή στελέχη τηλεοπτικών σταθμών μου έχουν πει ότι «την “Εκδρομή” την είχαμε εμείς, αλλά την πήρε ο ΑΝΤ1», θα ήθελες να μου πεις τι έχει συμβεί;

Η «Εκδρομή ήταν ένα project που είχε προχωρήσει στο MEGA και ακυρώθηκε τρεις φορές λόγω της κρίσης που μας σάρωσε όλους. Έχω κάνει τέσσερις υπέροχες δουλειές με εκπληκτικούς συνεργάτες στο συγκεκριμένο κανάλι, οι οποίοι δίνουν το δικό τους αγώνα τώρα να κρατήσουν το κανάλι ζωντανό και φυσικά τις δουλειές τους. Η αντίστοιχη προσπάθεια που κάναμε ως εργαζόμενοι-συνεργάτες του θρυλικού «Studio ATA» οδήγησε τελικά στο κλείσιμό του πριν μερικά χρόνια γεμίζοντάς μας ανασφάλεια και απογοήτευση. Από εκεί και πέρα κάποιοι επιλέγουν να κυνηγούν φαντάσματα στο πλαίσιο μικρο-ανταγωνισμών και κάποιοι άλλοι απλώς προσπαθούμε να κάνουμε καλή δουλειά και να πληρώνουμε εγκαίρως τους λογαριασμούς μας, είτε είμαστε σκηνοθέτες, είτε στελέχη καναλιών. Ο ΑΝΤ1 την ήθελε τη δουλειά, έδωσε χώρο εμπιστοσύνης και πρόσφερε καλύτερες συνθήκες για όλους. Η παρουσία του Γιάννη Λάτσιου, της Θεανούς Κυριάκη, της Ναταλί Δούκα και φυσικά του Πέτρου Μπούτου, αλλά και ο ενθουσιασμός όλων των ανθρώπων του ΑΝΤ1, μας έπεισαν να δώσουμε τη δουλειά εκεί και είμαι ευγνώμων που η δουλειά έγινε τελικά στον ΑΝΤ1. Τους ευχαριστούμε όλοι από καρδιάς.

-Βλέποντας εσύ, ως τηλεθεατής, τη σειρά, τι θα έλεγες σε έναν φίλο σου που δεν την έχει δει;
Θα του έλεγα να προσέχει πολύ πίσω από τις ατάκες και τα βλέμματα. Υπάρχει παραπάνω ψωμί από ότι φαντάζεται…!

-Θα ήθελες να μας αποκαλύψεις κάτι από τα επόμενα επεισόδια της «Εκδρομής»;
Θα σου πω μόνο ότι από τους επισκέπτες του ξενώνα –και όχι μόνο- θα χάσουμε τέσσερις στην πορεία προς το τέλος!

-Τα επόμενα σχέδια του Αλέξανδρου Πανταζούδη; Έχεις κάποιο σενάριο που έχεις… βάλει στο μάτι;
Συζητήσεις υπάρχουν, αλλά θα δούμε. Προς το παρόν το μόνο που ξέρω είναι ότι σε ένα μήνα τελειώνω με την παράδοση της «Εκδρομής» και επιστρέφω Θεσσαλονίκη. Θα δούμε…!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !