Oscar Pistorius: Απίστευτες αποκαλύψεις για τη σχέση του με τη δολοφονημένη σύντροφό του

Λευτέρης Προβιάς
0
Νέα στοιχεία για την σχέση του Oscar Pistorius και της Reeva Steenkamp, μετά την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε η μητέρα του δολοφονημένου μοντέλου, June, στο ένθετο της εφημερίδας Sunday Times, Times Magazine.
Όπως υποστηρίζει η ίδια, η κόρη της δεν είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον Pistorius γιατί «φοβόταν να περάσει στο επόμενο στάδιο της σχέσης τους», ενώ περαιτέρω λεπτομέρειες θα αναφερθούν στο βιβλίο της με τίτλο:«Reeva: Η Ιστορία μίας Μητέρας», το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου.
Γράφει επίσης ότι τη μοιραία βραδιά που ο Pistorius πυροβόλησε και σκότωσε την Reeva μέσα στο σπίτι του στην Pretoria επειδή, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, την πέρασε για διαρρήκτη, εκείνη είχε μαζέψει τα πράγματά της για να φύγει. «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι είχε αποφασίσει να εγκαταλείψει τον Oscar εκείνο το βράδυ», αναφέρει η June Steenkamp, περιγράφοντας τον Παραολυμπιονίκη ως αλαζόνα, κυκλοθυμικό, κτητικό, ένοπλο, ακατανόητο, πανούργο άτομο που υπεκφεύγει.

pistorius6Ακόμα, η 68χρονη δηλώνει πεπεισμένη ότι ο Pistorius είπε ψέματα στο δικαστήριο κι ότι γνώριζε ποιός κρυβόταν μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του, όταν πυροβόλησε την Reeva πίσω από την κλειδωμένη πόρτα, τονίζοντας ότι αν δεν είχε σκοτώσει την κόρη της «αργά ή γρήγορα θα σκότωνε κάποιον άλλο».
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η μητέρα του θύματος επεσήμανε στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV ότι με τον σύζυγό της Barry «δεν επιθυμούμε την εκδίκηση, θέλουμε μία δίκαιη τιμωρία υπό τις συνθήκες που επιτρέπουν οι ειδικές ανάγκες του. Δεν θα θέλαμε να πάει φυλακή και να πέσει θύμα κακομεταχείρισης και θεωρώ ότι θα καταλάβει πως δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι, δεν μπορεί να σκοτώνει κάποιον έτσι».
Όπως είναι γνωστό, ο Oscar Pistorius καταδικάστηκε σε πενταετή ποινή φυλάκισης, καθώς κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Peoplegreece

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !