Όλα όσα μάθαμε στην παρουσίαση προγράμματος του Mega!!!

Λευτέρης Προβιάς
0
"Θετική διάθεση και ανανέωση"! Αυτές οι λίγες λέξεις χαρακτηρίζουν το νέο πρόγραμμα του Mega το οποίο μας θύμισε τις παλιές δόξες του καναλιού. Νέες εκπομπές, νέες σειρές, νέα πρόσωπα αλλά και μερικές από τις σταθερές του αξίες είναι τα συστατικά της νέας πρότασης του μεγάλου καναλιού, μιας πολλά υποσχόμενης νέας πρότασης.

Αρχικά, το κανάλι ξαναγυρνά στον πυρήνα του. Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα της καμπάνιας "Mega mou" καθώς από Δευτέρα το νέο σύνθημα του σταθμού θα είναι "Mega Mega" με νέα idents που θυμίζουν πολύ κανάλι του εξωτερικού!

Από εκπομπές ξεχωρίσαμε μακράν το νέο talk show "Εεεεε" με παρουσιαστή το Χρήστο Ανθόπουλο. Μια νεανική εκπομπή, με συνεντεύξεις από διάσημους καλλιτέχνες βασισμένη στο χιούμορ, το τρολάρισμα που αγαπούν πολύ οι νέοι και τις κωμικές ατάκες και καταστάσεις που προκαλούν πολύ γέλιο. Μέσα από το "Εεεεε" θα βγαίνει και ένα σχόλιο για την ματαιοδοξία του χώρου της τηλεόρασης και της showbiz. Η εκπομπή που θα προβάλλεται στην prime time αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το Νοέμβριο.

Ανανεωμένο θα επιστρέψει φέτος το επιτυχημένο "Celebrity Game Night" με μία διαφορετική Σμαράγδα Καρύδη και με νέα παιχνίδια. Από το πρόγραμμα φυσικά δε λείπει και το Joy, το magazino που θα προβάλλεται στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, στις 16:50 ξεκινώντας το Σάββατο. Η γνωστή αυτή συνταγή της εκπομπής αναβαθμίζεται με φρέσκες πινελιές και νέα άτομα και βγάζουν ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα.

Κάθε απόγευμα θα βλέπουμε και τη νέα εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη, "Κάν'το όπως ο Άκης". Πρόκειται για μια εκπομπή καθαρά στο στοιχείο του νικητή του Master Chef, τη μαγειρική. Παράλληλα, στην prime time εντάσσεται και μία δεύτερη εκπομπή με τον ίδιο παρουσιαστή, "Η λίστα του Άκη". Σε αυτή την εκπομπή θα δούμε τα μέρη που μάγεψαν τον chef με τις ομορφιές και τις γεύσεις τους, μέσα από τη δική του ματιά. Ο Άκης γυρνά όλη την Ελλάδα και αναδεικνύει πεντανόμιστες συνταγές, πανέμορφα τοπία και ανθρώπινες ιστορίες που συγκινούν. Στα πολύ θετικά της εκπομπής είναι και η εξαιρετική σκηνοθεσία!

Ναυαρχίδα, φυσικά, του νέου προγράμματος είναι η νέα πρωινή εκπομπή "Mega με μία" με παρουσιαστή το Μάρκο Σεφερλή. Έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Έλενα Τσαβαλιά, το Δημήτρη Ουγγαρέζο, το Στέλιο Κρητικό, τη Δέσποινα Καμπούρη, το Στέλιο Παπαδόπουλο και τη Βίκυ Παγιατάκη θα παρουσιάσει μία νέα πρόταση, βασιζόμενος πάντα στις βασικές στήλες του πρωινού, μαγειρική, ζώδια, συνεντεύξεις.

Στα Κλεμμένα Όνειρα, που κατά πάσα πιθανότητα επιστρέφουν αρχές Γενάρη στους δέκτες μας, και θα προβάλλονται στις 19:00, μπαίνουν αρκετοί νέοι χαρακτήρες, που θα υποδυθούν ανάμεσα σε άλλους ο Νίκος Πουρσανίδης, ο Μάξιμος Μουμούρης, η Ιζαμπέλα Κογεβίνα, η Αννίτα Κούλη, η Κατερίνα Γερονικολού και η Τζένη Δαγούπη, που έρχονται να ανακατέψουν για ακόμη μία φορά την τράπουλα και να συγκλονίσουν μέχρι η σειρά να οδηγηθεί στο μεγάλο φινάλε.

Την επόμενη εβδομάδα θα κάνουν πρεμιέρα η νέα σειρά, Μάνα Χ Ουρανού με τη Μαρία Σολωμού και η Μοντέρνα Οικογένεια, στις 6 και τις 9 Οκτωβρίου αντίστοιχα. Η τελευταία, επιστρέφει για δεύτερη σεζόν ανανεωμένη, με τριαντάλεπτη διάρκεια, νέο σκηνοθέτη και νέο άτομο που κάνει την απόδοση του σεναρίου και το αποτέλεσμα είναι σίγουρα πολύ καλύτερο από αυτό που είδαμε πέρυσι.

Από χθες το βράδυ παίζει στις οθόνες μας το τρέιλερ της νέας σειράς του Δημήτρη Αρβανίτη, της Δικαίωσης. Η σειρά που σε λίγες εβδομάδες θα ριχτεί στη μάχη της prime time έχει γυριστεί με διεθνείς προδιαγραφές και έχει κινήσει το ενδιαφέρον στο εξωτερικό. Μάλιστα, το κανάλι βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με διάφορα κανάλια από Ευρωπαϊκές χώρες για να πουλήσει τα δικαιώματα προβολής της.

Μετά από πολλά χρόνια αναμονής επιστρέφει στην τηλεόραση και ο Γιώργος Καπουτζίδης με μία νέα κωμική σειρά που την περιμέναμε χρόνια. Για την "Εθνική Ελλάδος" δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία πρεμιέρας όμως τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εντατικά. Για το β' μισό έχει προγραμματιστεί να βγει τόσο το Κάτω Παρτάλι όσο και η νέα σειρά του καναλιού, Ηρωίδες, σε σενάριο της Αλεξάνδρας Κάππα, που θα σχετίζεται με τη ζωή μιας γυναικοπαρέας στην Αθήνα και θα έχει έναν αέρα από "Girls".

Από shows, στο α' μισό θα βλέπουμε δύο φορές την εβδομάδα (Κυριακή και Τετάρτη) το The Music School με τη Ντορέτα Παπαδημητρίου ενώ στο β' μισό θα προβληθεί το κορυφαίο μουσικό ριάλιτι παγκοσμίως, που ονομάζεται Rising Star, με τη Ζέτα Μακρυπούλια να αναλαμβάνει εκτός απροόπτου την παρουσίασή του.

Σταθερά συνεχίζει το Mega την πορεία του και στον ενημερωτικό τομέα, με νέο, πλέον, πρόσωπο στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου, τη Μαρία Σαράφογλου. Οι εκπομπές Ανατροπή, Κοινωνία ώρα Mega και Mega Σαββατοκύριακο θα συνεχίζουν κανονικά και τη νέα σεζόν.

Το Mega έχει θέσει υψηλούς στόχους αυτή τη σεζόν και θέλει να κάτσει και πάλι στο θρόνο της τηλεθέασης. Το νέο πρόγραμμά του βασίζεται πολύ σε ελληνικές σειρές και εκπομπές και όπως είπαμε στην αρχή βγάζει μια θετική διάθεση και έναν αέρα ανανέωσης. Θα καταφέρει το Megaλο κανάλι να επιστρέψει στην πρώτη θέση;


Λευτέρης Προβιάς

Για οποιαδήποτε απορία ή σχόλιο επικοινωνείστε μαζί μου μέσω Facebook (πατώντας εδώ) ή στο mail μου: lefis66@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !