Θέμης Γεωργαντάς: Τα νούμερα του Mega θα πρέπει να απασχολήσουν τον Γιώργο και τη Φαίη

0
Στην κάμερα της εκπομπής «Με το καλημέρα» μίλησε ο Θέμης Γεωργαντάς και μίλησε τόσο για την πρωινή παρέα του ΑΝΤ1 όσο και για τα νούμερα τηλεθέασης μετά την πρεμιέρα του Μάρκου Σεφερλή στο μεγάλο κανάλι.
«Εγώ είχα περάσει πολύ ωραία πέρυσι γιατί δεν το είχα ξανακάνει να είμαι σε μια ομάδα, σε ένα καθημερινό πρόγραμμα κάθε μέρα. Παλιότερα ήμουν στον «Όμορφο κόσμο» αλλά δύο φορές την εβδομάδα και μετά με την Ναταλία το Σαββατοκύριακο. Φέτος είναι ακόμα καλύτερα και για να μην παρεξηγηθώ δεν το λέω για τους ανθρώπους που ήταν πέρυσι μαζί μας», είπε για την φετινή συμμετοχή του στην πρωινή εκπομπή του σταθμού.


Όσον αφορά τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει ο Μάρκος Σεφερλής είπε: «Καθετί καινούργιο είναι πάρα πολύ λογικό να τραβήξει τα βλέμματα και να κάτσεις να δεις αυτό που βρίσκεται απέναντι» και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι ο Μάρκος Σεφερλής είναι από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Αν συνεχιστούν τα καλά νούμερα του Mega αυτό πρέπει να απασχολήσει κυρίως του αρχηγούς αυτής της εκπομπής που είναι ο Γιώργος και η Φαίη».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !