UPDATE-Δικαίωσε το MEGA ο Αρβανίτης στα νούμερα τηλεθέασης;

5
Δεν κατάφερε να συγκινήσει τους τηλεθεατές η νέα καθημερινή σειρά του MEGA  Δικαίωση, όπου υπογράφει ο Δημήτρης Αρβανίτης. Η σειρά τα βρήκε πολύ σκούρα απέναντι από τη κωμική σειρά του ΑΝΤ1 Ταμάμ ενώ στην δεύτερη ώρα του πήρε μεγάλες ανάσες, καθώς ο ΑΝΤ1 έπαιζε για 3η φορά επανάληψη την σειρά ΤΡΙΧΕΣ (16,5 στο σύνολο 19,5 εμπορικό κοινό). Πιο συγκεκριμένα το Ταμάμ έκανε 22.2 στο σύνολο του κοινού και 24.5 στο εμπορικό κοινό και ήταν πρώτο στην ώρα προβολής του.
Η Δικαίωση στο 2ωρο του έκανε 25.1 στο σύνολο και 20.7 στο εμπορικό κοινό.

Τα νούμερα τηλεθέασης έγιναν UPDATE με τα καθαρά-επίσημα νούμερα.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Στη μάχη του twitter κέρδισε θεαματικά το Ταμάμ... Μήπως έχεις τα τέταρτα αυτού του 2ώρου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε λίγο αναλυτικά... Πάντως στην κοινή ωρα μεταδοσης το Ταμαμ ηταν πρώτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πολυαναμενόμενη κα πολυδιαφημιζόμενη από έντυπο και μη τύπο του καναλιού. Η "δαπανηρή" και σε πρότυπα BBC "Δικαίωση" του Δημήτρη Αρβανίτη που κάθε σειρά του όσο κι αν μέτριας αισθητικής κέρδιζε σε επίπεδο σεναρίου τεράστιες τηλεθεάσεις δικαίωσε πανηγυρικά μόνο τον Πέτρο Μπούτο που έφυγε από το Mega. Ίσως ότι πιο παρωχημένο σεναριακά αφού θύμισε από το "Είναι στιγμές" του ΑΝΤ1 μέχρι Ζωή της άλλης (του ίδιου δημιουργού). Σκηνοθετικά τα σχόλια ήταν απολαυστικά στο τουιτερ. Όταν οι Τρίχες κάνουν τα μεγαλύτερα νούμερα από την πρεμιέρα τους σε 3η ή 4η επανάληψη τους μέσα σε μια βδομάδα μάλλον η Δικαίωση δεν θα δικαιώσει τον κύριο Ξενόπουλο. Κενά δεν βρίσκονται και στο καστ αφού οι περισσότεροι είναι γνωστοί αλλά όχι πρωτοκλασσάτοι drama ηθοποιοί με εξαίρεση τον νέο Γιάγκο Δράκο όπως εξελίσσεται, Αλέξανδρο Σταύρου. Εν ολίγοις και εν κατακλείδι αν μέσα στη πρώτη βδομάδα δεν πιάσει νούμερα έστω στα κοινά 45-84 δύσκολο να βγάλει χειμώνα η ίσως ο,τι χειρότερο σειρά της σεζον. Κρίμα για το Mega γιατί προγράμματα του όπως το Μάνα εξ Ουρανού και Μοντέρνα Οικογένεια πηγαίνουν μέτρια προς το παρών και αμαυρώνεται από σειρές τύπου Δικαίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ που είδα λίγο την Δικαίωση έχω να πω ότι είναι μια από τις πιο αδιάφορες σειρές που πέρασαν από την Ελληνική τηλεόραση. Δε με συγκίνησε καθόλου!
    Μου φαίνεται ότι ο κ.Αρβανίτης προσέχει πιο πολύ το ντεκόρ μιας σειράς παρά το σενάριο...
    Ο ίδιος που έδωσε μια νέα πνοή στις καθημερινές σειρές βλέπω να χρησιμοποιεί πλέον τακτικές του αείμνηστου Φώσκολου... ίδιες ατάκες και ανακύκλωση ηθοποιών!
    Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον VooDoo για τον Αλέξανδρο Σταύρου.
    Όποιος μίλησε για σειρά στυλ BBC από το MEGA, τότε να θυμίσω τι έγινε με την ΝΕΡΙΤ, που θα γινόταν το Ελληνικό BBC! Επίσης μια σειρά δεν πρέπει να έχει τόσο μεγάλο cast, κουράζει τον τηλεθεατή αυτό. Πάρτε την Μουρμούρα ως απόδειξη και τα νούμερα τηλεθέασης που κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνω με οσα ειπε ο αποπανω μου και θα συμπληρωσω οτι δεν μπορω να καταλαβω την εμμονη του κυριου Αρβανιτη να χρησιμοποιει τους ιδιους και ιδιους ηθοποιους σε ολες τους τις σειρες... Οταν αρχισουν και τα Κλεμμενα ονειρα παρακρουση θα παθουμε αφου δεν εχουμε προλαβει να κανουμε απεμπλοκη απο τους προηγουμενους ρολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !