Τι συμβαίνει με τη Ζέτα Μακρυπούλια και το Mega;

0
Οι φήμες επιμένουν να θέλουν τη Ζέτα Μακρυπούλια εκτός Mega. Βλέπετε, το απογευματινό καθημερινό που αρχικά της είχε προταθεί «ναυάγησε» λόγω μπάτζετ, ενώ τώρα δημοσιεύματα θέλουν και το talent show «Rising Star» το οποίο θα παρουσιάζε στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν να...ματαιώνεται.

Η αλήθεια είναι, λοιπόν, ότι όταν πέρυσι όλοι θεωρούσαν φαβορί τη Ζέτα για το Πρωινό του Μega, η ίδια έκανε συζητήσεις για το «Just the 2 of us» αλλά και για μια μελλοντική συνεργασία στην απογευματινή ζώνη. Το Just όμως στήθηκε βιαστικά, πρόχειρα, με αποτέλεσμα η εικόνα του προς τον τηλεθεατή να είναι απογοητευτική. Έτσι, οι άνθρωποι του Μega αποφάσισαν να μη συνεχιστεί για μια ακόμη χρονιά και στη θέση του να βάλουν το «Rising Star» το οποίο και θα παρουσίαζε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Και όσο για τις φήμες περί ματαίωσής του: Όπως δήλωσε στο Yupiii στέλεχος του Mega, «Το Rising Star ούτε αναβάλλεται, ούτε ματαιώνεται. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε συζητήσεις με την ξένη εταιρία παραγωγής καθώς υπάρχουν διάφορα διαδικαστικά θέματα που πρέπει να λυθούν. Όσον αφορά στη Ζέτα Μακρυπούλια, όσο και να θέλουν κάποιοι, να είστε σίγουροι ότι θα τη δείτε και φέτος στο Μega».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !