Τραυματισμοί λίγο πριν το live του Dancing with the Stars.

0
Το πρώτο διαγωνιστικό live του Dancing with the Stars 5 θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή, στον ΑΝΤ1. Οι πρόβες των celebrities με τους χορογράφους είναι πολύωρες, με πολλές ευχάριστες στιγμές αλλά και αρκετούς τραυματισμούς.
Αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με  πληροφορίες του Peoplegreece,  έχουμε τέσσερις τραυματισμούς οι οποίοι σίγουρα δυσκόλεψαν τους διαγωνιζόμενους και τους έκαναν να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο για το live της Κυριακής.
Συγκεκριμένα, η Μαρία Ηλιάκη  σε μια πρόβα της χτύπησε τη μέση της με αποτέλεσμα να πάνε λίγο πίσω τα μαθήματα cha cha, όπου κάνει αυτή την εβδομάδα, με τον χορογράφο της Παύλο Μανογιαννάκη. Το ίδιο έπαθε και ο Χρήστος Σπανός ο οποίος θα χορέψει jive.
Η Χριστίνα Αλούπη και η Ελισάβετ Σπανού από την άλλη χτύπησαν σε πλευρά και αυχένα αντίστοιχα. Οι δυο γυναίκες – όπως και οι Μαρία Ηλιάκη και Χρήστος Σπανός – έπρεπε να κάνουν φυσικοθεραπείες, για να μπορέσουν να συνεχίσουν τις πρόβες τους.
Και οι τέσσερις λοιπόν αφέθηκαν στα «μαγικά» χέρια του Λευτέρη Παθιάκη και της ομάδας του, στο κέντρο φυσικοθεραπείας Pliometrica, που φροντίζει τους διαγωνιζόμενους των Dancing (όλων εκτός του πρώτου), ώστε να μπορέσουν να χορέψουν την Κυριακή.
Μαλάξεις, λέιζερ, βελονισμός και χειροπρακτική είναι κάποιες από τις μεθόδους που χρησιμοποίησαν οι φυσικοθεραπευτές στους τέσσερις «πονεμένους» celebrities για να τους κάνουν καλά. Και φυσικά τα αγαπημένα και πολύχρωμα taping. Το αποτέλεσμα ήταν αίσιο και έτσι αυτή την Κυριακή στο live θα χορέψουν και οι 14 διαγωνιζόμενοι και φυσικά θα αποχωρήσει ένας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !