Τηλεκοντρόλ:Νέα αποχώρηση απο Μega Με μια- Η Γερμανού επίσημα στο Ε-Σαρώνει η Μουρμούρα,πάτωσε το JOY...και αλλάζει-Ικανοποιημένο με το Music School; Ταμαμ η σειρά του ΑΝΤ1-Αλλάγη των ψηφιακών συχνοτήτων στη ΝΕΡΙΤ

7
Εδώ είμαι φίλοι κι εγώ…Πέμπτη σήμερα κι εγώ είμαι για άλλη μια φορά εδώ για να τα πούμε όλα.. Πάμε να ξεκινήσουμε…


ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Άλλο ένα πρόσωπο βρίσκεται εκτος του MEGA με μια. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TVNEA.COM σήμερα οριστικοποιήθηκε η ομάδα του Μάρκου Σεφερλη και μέσα σε αυτή δεν θα βρίσκεται ο Στέλιος Παπαδόπουλος. Αν και η αλήθεια είναι πως πότε μου δεν κατάλαβα ποιος ειναι αυτός είναι κρίμα και για το ιδιο να μαθαίνει λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα οτι δεν θα βρίσκεται στην ομάδα του πρωινού προγράμματος, αλλά και για το ίδιο το πρόγραμμα μιας και βγαίνει προς τα έξω κάτι πολύ πρόχειρο και μη δουλεμένο. Η ομάδα του Μάρκου θα ειναι η Τσαβαλια,ο Ουγγαρεζος η Παγιατάκη ο Στέλιος Κρητικός και η Πολίτη. ΤηΝ θέση του Στέλιου Παπαδόπουλου δεν θα την πάρει κάνεις.


Ξεκινάω με Ναταλία  Γερμανού. Ναι η Ναταλία δεν έχει δώσει μόνο τα χεριά με το EPSILON , έχει ήδη υπογράψει και ανήκει στο δυναμικό του καναλιού  μόλις  λυθεί και επίσημα το συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1. Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM η Ναταλία απόχτησε και το γραφείο της στο κανάλι. Διπλά λοιπόν από το γραφείο της Μελέτη δεσπόζει από προχθές το όνομα ΝΑΤΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ…


Σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης η Μουρμουρά στον ALPHA. Ποιος να φανταζόταν ότι η σειρά που μπήκε στα κενά του MEGA και του ΑΝΤ1, αυτή την στιγμή θα ισοπεδώνει  τις προσδοκίες του MEGA  για πρωτιά ,αλλά και να προβληματίζει τον ΑΝΤ1 (αν κι αυτός ακόμα δεν ξεκίνησε με το δικό του Prime time).


Ούτε το Music School κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση. Πάντως οι υπεύθυνοι του MEGA μάλλον δεν θα είναι και πολύ ευχαριστημένοι βλέποντας το πολυδιαφημισμένο show του όχι μόνο να μην παίρνει την πρωτιά… να είναι αρκετά χαμηλά σε νούμερα σε σχέση με αυτά του ΑΝΤ1…Αν και δεν είναι κανονικό live show-ευτυχώς γιατί στα Live δεν το έχει το MEGA-.


Πάτωσε σε νούμερα το JOY και από αυτή την εβδομάδα αλλάζει ώρα… Ναι, το MEGA ειχε την πρώτη του αποτυχία για φέτος, φοβήθηκε  τα χειρότερα , κι άλλαξε ώρα στην εκπομπή. Αλήθεια η κυρία Αφροδίτη Γραμμελη που υποτίθεται ξέρει τόσο καλά την τηλεόραση πως άφησε την συγκεκριμένη εκπομπή να πατώσει με  10καρι; Ίσως τελικά να είναι ένα μάθημα κι αυτό να μην είμαστε τόσο απόλυτοι με τα νούμερα…


Πρεμιέρα κάνει την Δευτέρα στις 22:15 η νέα πολλά υποσχόμενη σειρά Ταμάμ ,που απ ότι μαθαίνω το επίπεδο παραγωγής είναι πολύ υψηλό με πολύ καλή εικόνα και με κινηματογραφική ματιά … Λίγα λόγια για την σειρά :ο 50χρονος Τούρκος Μετίν, ερωτεύεται την 45χρονη Ελληνίδα Ντόρα και αποφασίζουν να συγκατοικήσουν μαζί με τα 4 παιδιά τους! 
Η νέα σειρά δημιουργικών συγκρούσεων του ΑΝΤ1 έρχεται για να ασχοληθεί με την καθημερινότητα αυτής της ιδιαίτερης οικογένειας, και με έννοιες όπως ο σεβασμός, η διαφορετικότητα, η πολυπολιτισμικότητα αλλά και το χιούμορ. 
Το σενάριο είναι του Βασίλη Ρίσβα και της Δήμητρας Σακαλή, η ευρηματική σκηνοθεσία του Πιέρρου Ανδρακάκου, ενώ πρωταγωνιστούν οι: Μανώλης Μαυροματάκης, Μαρία Λεκάκη, Λίλα Μπακλέση, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Τζωρτζίνα Λιώση, Αλέξανδρος Καραδήμας, Νίκος Μαγδαληνός κ.α.


Η ΝΕΡΙΤ ενημερώνει τους τηλεθεατές της ευρύτερης περιοχής των Πατρών, ότι λόγω αλλαγής των ψηφιακών συχνοτήτων (συχνότητες 24 και 34 της ΝΕΡΙΤ) από το Κέντρο Εκπομπής Αρόης, θα πρέπει να επανασυντονίσουν τους δέκτες τους.
Με τη συγκεκριμένη αλλαγή, οι τηλεθεατές της εν λόγω περιοχής θα μπορούν να βλέπουν και τα κανάλια που περιλαμβάνονται στο δεύτερο μπουκέτο της ΝΕΡΙΤ, δηλαδή το RIK sat, τη Deutsche Welle, το BBC και το TV5.

Αυτα για σήμερα. Ραντεβού την επόμενη Πέμπτη εδώ στo TVNEA.COM.

Για επικοινωνία μαζί μου
Κάνε ADD στο Facebook: Giwrgos Pasxalidis 
Ακολουθείστε  στο Twitter:@Pasxal_tvnea 
Στείλτε μου email:tvnea@hotmail.com



Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Έπρεπε να γίνει δα τόσος χαμός επειδή η ΝΕΡΙΤ πλέον θα εκπέμπει στις κανονικές της συχνότητες και όχι στην 4η πολυπλεξία της DIGEA στην Πάτρα; Άλλωστε σ' αυτές έπρεπε να εκπέμπει εξαρχής... Στην πλειοψηφία των περιοχών που ήδη εκπέμπει ψηφιακά η ΝΕΡΙΤ χρησιμοποιεί την 4η πολυπλεξία της DIGEA με πρόσχημα ότι αδυνατούσε να στήσει δικούς της πομπους (επειδή δεν τους είχε και επειδή στερείται σε τεχνικό προσωπικό)... Αναρωτιέμαι από τη στιγμή που θα μπορούσαν να τους είχαν προμηθευτεί τους πομπούς από πέρυσι, γιατί ταλαιπωρούν το κόσμο σε συνεχές επανασυντονήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Music School δεν πήγε και άσχημα, δεν πιστεύω να είχε τόσο μεγάλες προσδοκίες το MEGA να χτυπήσει νούμερα τάξης VOICE, από τη στιγμή που το ίδιο το format είναι υποδεέστερο του Voice... Γνώμη μου είναι ότι η Μουρμούρα πρέπει να αντιμετωπιστεί από το MEGA με κάτι δραματικό (όπως πέρυσι με τα Κλεμμέρα Όνειρα που έκανε 35αρια) που είναι λίγο πιο γυναικείο το κοινό, δηλαδή η Δικαίωση να πάει στις 21:00 και η Μάνα Χ Ουρανού στις 22:00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το music school πήγε πάρα πολύ καλά ρε συ. Μην λέμε ότι θέλουμε. Αν και σαν εκπομπή είναι αδιάφορη η τηλεθέαση της ήταν αρκετά εντυπωσιακή. Η Μουρμούρα σαρώνει. Πηγαίνει καλύτερα και από πέρυσι... Το Ρουα Ματ διατηρεί το 12αρι του οπότε ίσως στην εύκολη μάχη 6-7 ανεβάσει ρολά! ενδιαφέρων θα έχει κ λόγο σχολιασμού όταν μπουν τα προγράμματα του ΑΝΤ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οχι. Το MEGA πιστευε οτι στο νεανικο κοινό το Music School θα σαρωνε... Δεν φανταζοταν γενικα οτι ακομα και οι σειρες του θα ηταν στη 2η θεση.. με την ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ να σαρωνει!!!

    Η Δικαίωση δεν νομίζω οτι θα κεντρίσει το τηλεοπτικό κοινό.. Η σειρά του STAR "ΟΡΚΟΣ ΣΙΩΠΗΣ" ειναι πραγματικά πολύ καλη. Οσοι θέλουν δράμα εκεινη την ωρα μπορουν αν την δουν άφοβα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο ΣΙΓΜΑ ο Όρκος Σιωπής απ' ό,τι είδα έφαγε μπόλικη σκόνη από το Μπρούσκο στις 21:20, από τη στιγμή που δεν υπήρχε καν στο TOP25 της προηγούμενης εβδομάδας... Βέβαια από τη Δευτέρα που μας πέρασε πήγε στις 22:00, με αντίπαλο το Όμικρον Θετικό του ΑΝΤ1 και την επανάληψη του "Την τύχη μου μέσα"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. νομιζω οτι το dwts5 βρηκε τον μονο αξιο αντιπαλο απέναντι του, που μπορει να το δυσκολεψει.πηγε καλα με τοσο ανταγωνισμο απέναντι,κακα τα ψεμματα,οσο και αν το μεγκα πιστευε ότι ειδικα στα νεανικα θα σαρωνε, και παλι τα νουμερα του είναι πολύ καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. για show τα νουμερα ηταν μετρια σαν εκπομπη ητανε αψογη παντως.
    τι να πω αλλο θα φανει στην πορεια τι θα γινει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !