Επίθεση Μπογδάνου σε Σεφερλή-Ουγγαρέζο!

Unknown
0
Συνέχεια στην ιστορία της φάρσας από τον Σεφερλή κατά ηλικιωμένου, έδωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με συνέντευξή του στον Ελεύθερο Τύπο. Μιλώντας στη Λενδιάννα Αλατίνη, ο δημοσιογράφος δε δίσταζε να τα βάλει με τον Μάρκο Σεφερλή και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με αφορμή τη φάρσα στους δύο ηλικιωμένους.
«Πότε ήταν η τελευταία φορά που ντράπηκες όταν είδες τηλεόραση;», ήταν η ερώτηση και ο δημοσιογράφος ανέφερε τα εξής:
«Να σου πω την αλήθεια, λυπάμαι για την κατάντια του μέσου. Για όλα αυτά τα σαχλοκοριτσάκια και τα κλαρινογαμπρόπουλα, που δουλειά τους είναι να κάνουν τον κολαούζο και να χοροπηδούν αφήνοντας ιαχές ευφορίας. Ντράπηκα όμως τελευταία φορά βλέποντας τον κ. Σεφερλή να ταλαιπωρεί κάποιους άρρωστους γέροντες ως τηλεφωνικός φαρσέρ. Κι ακόμα πιο πολύ, με τον κ. Ουγγαρέζο, ο οποίος ένιωσε, την ανάγκη να γελάσει επιδοκιμαστικά -δεν συζητώ καν για την ομήγυρη. Πιστεύω βαθιά μέσα μου ότι την ώρα που γινόταν καταλάβαιναν και οι δύο, ότι κάτι δεν είναι σωστό σε όλο αυτό -διότι είναι και οι δύο καλά παιδιά, δεν είναι παλιάνθρωποι. Όμως, η ένταση της ζωντανής τηλεόρασης αποπροσανατολίζει. Είναι μεγάλη παγίδα το φωτάκι on air».
Όπως φαίνεται, η καταιγίδα θα αργήσει να κοπάσει, παρά τη δημόσια συγνώμη του Μάρκου Σεφερλή, που ήρθε 48 ώρες μετά το τηλεφωνικό ατόπημα. Θυμίζουμε ότι ο παρουσιαστής τελικά δήλωσε πως όλο αυτό, ήταν ένα λάθος, αισθάνθηκε άσχημα με την εξέλιξη και συγκινημένος, έστειλε τους χαιρετισμούς του στους δύο ηλικιωμένους...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !