Μάθε τα πάντα για την ελληνική πολλά υποσχόμενη σειρά ΤΑΜΑΜ- Νέο teaser...

0
Το «Turkish for Beginners» με  τίτλο «ΤΑΜΑΜ» θα προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 μία φορά την εβδομάδα και θα το απολαύσουμε από την Δευτέρα 13 Οκτ. στις 22:15  ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τη Μαρία Λεκάκη και τον Μανώλη Μαυροματάκη.

 Ο 50χρονος Μετίν (τούρκος κουρέας που ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα με τα δυο του παιδιά τον 17χρονο Τσεμ και την 15χρονη Γιαγκμούρ) ερωτεύεται την 45χρονη Ντόρα (ολιστική – εναλλακτική ψυχοθεραπεύτρια που επίσης ζει και εργάζεται στην Αθήνα με τα δυο της παιδιά την 16χρονη Λένα και τον 13χρονο Νίκο). Έρωτας κεραυνοβόλος και για τους δυο. Το ζευγάρι αποφασίζει - ερήμην των παιδιών - να ζήσουν όλοι μαζί σαν οικογένεια. Πιστεύοντας ότι αυτά που κρατούν μακριά τους ανθρώπους, δηλαδή διαφορετικές καταγωγές, διαφορετικές θρησκείες, διαφορετικές κουλτούρες είναι αυτά ακριβώς που μπορεί και να τους ενώσουν σε μια δυνατή και εναλλακτική οικογένεια. Τους ξεφεύγει ένας ουσιαστικός παράγοντας που μπορεί να διαλύσει τα πάντα. Οι ορμόνες των εφήβων, που τρελαίνονται με το παραμικρό και βαράνε κόκκινο με τις αισθηματικές και σεξουαλικές ανησυχίες.Τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα όταν η Λένα και ο Τσέμ ερωτεύονται. Αυτό αποσυντονίζει και τους ίδιους αλλά και όλη την οικογένεια.Η σειρά θα ασχοληθεί με την καθημερινότητα αυτής της περίεργης οικογένειας. Με την ιδιαιτερότητα που έχει ο κάθε ήρωας ξεχωριστά, δίνοντας μεγάλο βάρος στα τέσσερα παιδιά που βιώνουν πιο έντονα απ’ τους γονείς τους την τεράστια αλλαγή που συμβαίνει στη ζωή τους. Κι αυτό γιατί οι γονείς τους συνειδητά επέλεξαν να ζήσουν μαζί, αυτά όχι.

Βασικό εκμεταλλεύσιμο θέμα ο έρωτας. Ανάμεσα σε ενήλικες και εφήβους με διαφορετικά πιστεύω. Αλλά και η διαφορετική θρησκεία. Με τρόπο που να μην προσβάλει κανέναν. Ούτε μουσουλμάνους, ούτε χριστιανούς.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !