Γιώργο και Φαίη γιατί καλέσατε την Σωτηροπούλου χωρίς να έχετε τι να ρωτήσετε;

Γιώργος Τζοβάρας
0
Όταν έχεις μια καθημερινή εκπομπή κατανοώ ότι πολλές φορές θα υπάρξει ένας κορεσμός σε καλεσμένους που έχουν κάτι να πουν κι όχι απλά να περιφέρουν την ομορφιά τους στο στούντιο. Οπότε θα αναγκαστείς να φέρεις απέναντι σου για να του κάνεις συνέντευξη κάποιον όχι τόσο ενδιαφέρων ως άνθρωπο. Άλλωστε, είναι μία από τις παθογένειες, ειδικά του πρωινού, όπου υπάρχουν και περιορισμοί σε ερωτήσεις, λεξιλόγιο και δοκιμασίες. Μόνο που σε αυτό το προφίλ δεν ταιριάζει η Τόνια Σωτηροπούλου. Δεν είναι δηλαδή ένα άτομο λιγότερο προβεβλημένο. Ίσα ίσα την βλέπουμε τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Και θα την δούμε και ξανά στο MEGA στο Εεεε με τον Χρήστο Ανθόπουλο.
Επομένως γιατί συνεχίζουμε να βλέπουμε την Τόνια διαρκώς στο τηλεοπτικό σκηνικό; Σήμερα την είχαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Η ίδια προφανώς και θα πάει αφού την καλούν, καθώς το παιχνίδι της επιβίωσης παίζεται με αυτόν τον τρόπο. Οι παρουσιαστές όμως δεν καταλαβαίνουμε γιατί ενέκριναν να την έχουν απέναντι τους. Εκτός του ότι αν θυμάμαι καλά της έχουν πάρει άλλες 2 φορές συνέντευξη, και πέρσι και πρόπερσι, αυτή τη στιγμή η συμπαθής και δημοφιλής (;) ηθοποιός τι έχει να τους πει;
Γιατί το μόνο που είδαμε είναι να την ρωτούν για 38385747 φορά για τα 15 δεύτερα δημοσιότητας στο πλάι του Ντάνιελ Κρεγκ - ούτε που προσέγγισε τα γουορχολικά 15 λεπτά - και για τη σχέση της με τον Αλέξη Γεωργούλη, για την οποία ούτως ή άλλως παραμένει σφίγγα. Πέραν αυτού, τις προάλλες όταν ρεπόρτερ της έκανε τις ίδιες ερωτήσεις την είδαμε να εκνευρίζεται και δικαίως. Προσωπικά την λυπάμαι που πρέπει να έρχεται αντιμέτωπη με αυτές τις ερωτήσεις και τις εμμονές κάθε φορά.
Η κοπέλα είναι ηθοποιός. Γιατί δεν τη ρωτάτε κάτι για το επάγγελμα της, όπως πχ αν θα είναι σε κάποια παράσταση, εδώ ή στο Λονδίνο που λέει ότι μένει, αν θα συμμετείχε σε σειρές κτλ. Τι; Δεν κάνει τέτοια; Ε, τότε γιατί να την καλέσετε Γιώργο και Φαίη; Για να (μην) τις κάνετε ερωτήσεις; Γιατί θα ήταν προτιμότερο να κοιτιέστε παρά να περιμένουμε να ακούσουμε για τον Κρεγκ και τον Αλέξη. Και όλα αυτά θα ισχύουν ακόμα κι αν αύριο αυτό το 15λεπτο που μίλησε δώσει πρωτιά στο Πρωινό.
toratora

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !