Ελένη κερδίζει Τατιάνα!Κάνει όμως καλύτερη εκπομπή?

4
Δύο κυρίες,οι οποίες έχουν καταγράψει τα δικά τους χιλιόμετρα στην τηλεόραση εδώ και αρκετές
εβδομάδες βρίσκονται απέναντι στη μεσημεριανή ζώνη,διεκδικώντας όσο το δυνατό καλύτερα ποσοστά τηλεθέασης.Αναφέρομαι φυσικά στην Ελένη Μενεγάκη και στην Τατιαάνα Στεφανίδου.Μέχρι στιγμής και με ανύπαρκτο περιθώριο ανατροπής η πρώτη έχει κερδίσει τη μάχη,ενώ η δεύτερη όχι.

Αυτό σίγουρα δεν καθιστά τη μια εκπομπή καλύτερη από την άλλη,αφού οι παράγοντες που προκαλούν την επιτυχία ή την αποτυχία ενός προγράμματος είναι πολλοί και διάφοροι.Και επειδή δεν μου αρέσει να είμαι ουδέτερος όταν έχω μέσα μου άποψη,θα πάρω θέση.Προτιμώ την εκπομπή ¨Μία¨ του Star.Με χαλαρώνει,με ενημερώνει και με διασκεδάζει η νέα και φρέσκια ομάδα,η οποία διαθέτει χημεία και πολύ τρέλα.Απέναντι πάλι η εκπομπή ¨Ελένη¨ του Alpha εξακολουθεί να έχει μία παρουσιάστρια η οποία δεν δουλεύει και συνεχίζει να έχει το ίδιο και απαράλλαχτο style.Η αθώα γυναίκα,η οποία δεν αντιλαμβάνεται τα πάντα,έχει χαζές απορίες και σπρώχνει τους συνεργάτες της.Ίδια ομάδα που πλέον μυρίζει ¨μπαγιάτικο¨ και θεματολογία άκρως προβλέψιμη.

Όλα αυτά ωστόσο δεν αποτυπώνονται στα νούμερα και έχω εξήγηση για αυτό.Έχουμε να κάνουμε με μία περσόνα(Ελένη Μενεγάκη) η οποία έχει μία άκρως ενδιαφέρουσα προσωπική ζωή που αλλάζει συνεχώς,.Έτσι διεγείρεται ο Έλληνας τηλεθεατής που χρόνια τώρα έχει το σύνδρομο την κλειδαρότρυπας.Απέναντι η Τατιάνα έχει μία συνηθισμένη,ίδια και ¨βαρετή¨ ζωή,με αποτέλεσμα να έχει να πολεμήσει όχι με τα του βίου της,αλλά μόνο με το προιόν της.Η εγκυμοσύνη,η απόλυση του μπάτλερ,η δικαστική μάχη με το πρώην σύζυγο της είναι βούτηρο στο ψωμί της Ελένης,που όλος τυχαίος έρχονται πάντα στις πιο δύσκολες της τηλεοπτικές μάχες.

Ακόμη και τα δύο κανάλια έχουν μία διαφορά.Άλλοι καλεσμένοι πάνε στον Alpha και άλλοι καλεσμένοι πάνε στο Star.Αν ένα ¨hot¨ πρόσωπο έχει δύο προτάσεις και από τις εκπομπές για να πάει καλεσμένος,εννοείται πως θα βρεθεί σε αυτή της Ελένης Μενεγάκη.Όντας δίπλα στη βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης θα αποδειχθεί το ρητό ¨Μαζί με το βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα¨.

Τέλος ένας τρίτος και καθοριστικός παράγοντας είναι το γεγονός πως ο κόσμος που παρακολουθεί τηλεόραση το μεσημέρι βαριέται να γνωρίσει μία νέα παρέα(¨Μία¨) και προτιμά να φάει το ξαναζεσταμένο φαγητό που είναι και πιο εύπεπτο.


Εν κατακλείδι,ποιος είπε ότι η tv είναι δίκαια?

Υ.Γ Μπορείτε να με πυροβολήσετε οι φανς της Ελένης.

tvmind

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Παντως οι τηλεθεατες που προτιμουσαν για πολλα χρονια την Τατιανα στο μικρο τοτε ALTER, και τις εδιναν απιστευτα νουμερα τηλεθεασης και πρωτιες δεν επαψαν να βλεπουν τηλεοραση!Εδω ειναι!Την ξερουν την Τατιανα! Το θεμα ειναι οτι θελουν να δουν την Τατιανα!! Οχι την Ελενη-Τατιανα! Μεσημεριανο γυναικειο magazino εχουν!Την καλυτερη σε αυτο το ειδος την βλεπουν!(Την Ελενη!) Οποτε πολυ κακως που πηγε να κανει παρομοια εκπομπη! Γιατι δυστυχως δεν μπορει ο κοσμος να βλεπει την Στεφανιδου να προσπαθει να γινει προσιτη λεγοντας (τουλαχιστον 3 φορες σε λιγες εβδομαδες) ποσο ερωτευμενη και ευτυχισμενη ειναι με τον Ευαγγελατο! Ο κοσμος την ξερει σκληρη-αιχμηρη-δυναμικη! Οι χαριτομενιες δεν της πανε!Οταν το καταλαβει θα ανεβασει νουμερα και θα ξαναβρει το κοινο της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @lets talk about tv

    δηλαδη ολοι αυτοι που βλεπανε την τατιανα στο αλτερ πριν 10 χρονια...θελουν να βλεπουν τα ιδια πραγματα και τωρα? ειμαστε σοβαροι? εσυ βλεπεις οτι εβλεπες και τοτε?
    καλα κανει η τατιανα και δεν κανει τα μεσημεριανα που εκανε τοτε. αυτο που της λειπει και το εχω ξαναπει ειναι ο αυθορμητισμος και σαρκασμος της. δεν μπορει η μεση ελληνιδα να τατυτιστει μαζι της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΕ SITE Η ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ Η ΣΥΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ,ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝΠΟΛΕΜΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΠΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΙΟΣΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΕ ΔΕΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΗ ΣΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΔΕΝ ΚΙΤΡΙΝΙΣΕ .ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΡΑΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟ
    ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΤΙ ΑΝΤΙΓΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΙΣΕΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.Η ΕΛΕΝΗ ΠΑΡΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΡ .ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ Η ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΟΠΩΣ Η ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Bittersweet_guy , Αυτο που θελω να πω ειναι οτι η Τατιανα δεν συστινεται ξαφνικα στο κοινο που παρακολουθει τηλεοραση το μεσημερι...Η παρουσιαστρια που καποτε εψαχνε ακομα και τα σκουπιδια της Μενεγακη για να βγαλει κιτρινες ειδησεις και να κανει νουμερα και χτυπουσε ανελεητα ολη τη Showbiz ,τωρα προσπαθει να κανει τις χαριτομενιες,τα ναζια και την εκπομπη της Ελενης. Δεν ειπα να ξανακανει τις τραγικες εκπομπες τυπου "Φυλλο & Φτετο" η... "Με το γαντι"(!!!) αλλα να μην το παιζει και γατουλα και απλη γυναικα νυκοκοιρα που ψαχνει συνταγες για να μαγειρεψει για τον Ευαγγελατο!!! ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !