Έκτακτη σύσκεψη για Σπυροπούλου?!

Γιώργος Τζοβάρας
0
Έχοντας κλείσει μήνα, για πρώτη φορά μόνη της στον «αέρα» και στο «τιμόνι» της πρωινής ζώνης του σταθμού, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μοιάζει ακόμη να μην έχει βρει τον βηματισμό της, παρά τις προσπάθειες τόσο από μέρους της όσο και από τους συνεργάτες της.
Η σύσκεψη που θα γίνει πολύ σύντομα θα έχει αντικείμενο ή την ενίσχυση της ζώνης ή την είσοδο ενός νέου προσώπου. Κοινή ομολογία είναι ότι και οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής δεν έχουν παρουσιάσει δείγματα υψηλών πτήσεων. Έχουν αναφερθεί διάφορα ονόματα ανθρώπων που θα μπορούσαν να παίξουν ένα σημαντικό ρόλο στην εκπομπή δίνοντας νέα ενάργεια και ώθηση στο πρόγραμμα. Ιδιαίτερα χρειάζεται κάποιος που να έχει πιο χαρούμενο προφίλ και περισσότερο χιούμορ, μιας που αυτό δεν έχουν καταφέρει να το καλύψουν ούτε ο Σταματόπουλος ούτε ο Λουδάρος, που δείχνει ακόμα τρακαρισμένος και "φοβισμένος" από το μέσον.
Στο Alpha πιστεύουν σε ένα πολύ γνωστό δόγμα που έχει η τηλεόραση, ότι πολλά προγράμματα με αναδιάταξη και νέα πρόσωπα, μπορούν να κάνουν κατά τη διάρκεια της σεζόν επανεκκίνηση.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !