Ο Σεφερλής αντέγραψε ολόκληρη την τηλεόραση για να κάνει κάτι διαφορετικό....

2
Χθες η εκπομπή «Ελένη» έπαιξε ένα παιχνίδι, όπου οι άντρες έβαφαν τα κορίτσια... εκείνος που τις έβαφε καλύτερα κέρδιζε! Έτσι και σήμερα στην εκπομπή Mega με Μία, είδαμε τον Μάρκο μαζί με τους συνεργάτες του να κάνουν το ίδιο παιχνίδι δείχνοντάς μας ότι δεν υπάρχει παρθενογένεση! Να αναφέρουμε ότι χθες η εκπομπή του Μάρκου έπαιξε το ίδιο παιχνίδι με τον Λιάγκα και την Σκορδά έχοντας 30 λεπτά διαφορά.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εντάξει, μπορεί για χθες να ισχύει το ενδεχόμενο να αντέγραψε ο Λιάγκας τον Μάρκο και όχι το ανάποδο σύμφωνα με δηλώσεις του δεύτερου στο Happy Day, αλλά σήμερα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία... Δεν μιλάμε για διπλές μπλούζες που δύσκολα βρίσκεις στην αγορά και στάμπες που θέλουν το χρόνο τους για να μπουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαφορετικο στησιμο εχει η εκπομπη (απλα στα κλασικα θεματα εχει αλλαξει αλλαγη σειρας πχ.μαγειρικη,αστρα) επισης εχει προσθεσει κοινο που δεν υπηρχε ενα απο τα συν οπως επισης ζωντανα μεσω skype που επισης δεν υπηρχε αλλωτε,δινει και αρκετα δωρακια ,κανει παιχνιδια με το κοινο οπως κανει και τα δικα του τα τρελα χορευει,τραγουδαει Α! και να μην ξεχασω την στηλη ο Μαρκος και οι φιλοι του,τις συνεντευξεις ειναι καπως αλλιως και ευτηχως που δεν εχει gossip και ειναι πολυ + οπως και ο τροπος που πασαρει τα βιντεο και σχολιαζουν ολοι μαζι θα ελεγα.
    Τελος παντων στα μειον να πω οι φαρσες του ειναι πολυ κακογουστες και οι αντιγραφες που εκανε προχτες μπορει και να τις εκανε επιτηδες για να πικαρει τους απεναντι οπως και την συνεντευξη Μαρκου με Μαρκου, καλα εκεινη την εκανε για να απαντησει σε ολους εμας που ασχολιομασταν μαζι τους ποσες ημερες.Για της μπλουζες να πω οτι δηλωσε ο Μασρκος οτι η ιδεα ειναι απο την προηγουμενη τεταρτη και οτι την Κυριακη ενας συνεργατης την ανεβασε στα sosial για πλακα και οτι ολοι κοιταnε τι ανεβαζουν οι αλλοι κλπ στο Happy Day καλα τα λεει ο PloutarchosSpiridonos
    Η πρωτη ημερα ητανε απλα παρουσιαση συντελεστων καρφακια και απαντησεις αντε και αντιγραφη να μην γελιωμαστε η Δευτερη ητανε σαφως καλυτερη αν εξαιρεσουμε κανα δυο.Οτι κανει στο Δλεφιναριο ο Μαρκος ορισμενα παλαβα τα κανει και στην εκπομπη.
    Δεν βλεπω καλα τον Λιαγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !