Νέος υπουργός Άμυνας ο Νίκος Δένδιας

Unknown
0
Νέος υπουργός Άμυνας αναλαμβάνει ο μέχρι τώρα υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Δένδιας, μετά από την παραίτηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου, αφού την 1η Νοεμβρίου αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
 Την θέση του στο υπουργείο Ανάπτυξης αναλαμβάνει ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ, Κ. Σκρέκας. Λίγο νωρίτερα, ο κ. Αβραμόπουλος αποχαιρέτησε τους προσωπικούς του συνεργάτες, τους αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων, αλλά και όλους τους ανώτατους αξιωματικούς.
 Ο κ. Αβραμόπουλος έκανε έναν απολογισμό του έργου του, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έγινε να διαχειριστούν τα προβλήματα που έχει το προσωπικό, λόγω των περικοπών στους μισθούς τους, έκανε αναφορά στις αποφάσεις που ελήφθησαν ειδικά το τελευταίο διάστημα για τη συντήρηση του υπάρχοντος οπλοστασίου, καθώς υπήρχαν μακροχρόνια προβλήματα που όπως είπε επιλύονται πλέον με μια σειρά υπογραφών του.
 Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στην υπόθεση των δύο υποβρυχίων, τα οποία πρόσφατα έπεσαν στη θάλασσα, αλλά και στην αναβάθμιση των πολεμικών αεροσκαφών.
 "Θέλω να γνωρίζετε ότι όπως είχα πει την πρώτη φορά που αναλάμβανα τα καθήκοντά μου ως υπουργός Άμυνας στην πρώτη μου θητεία, ήμουν κομμάτι αυτής της μεγάλης οικογένειας των ενόπλων δυνάμεων. Η Εθνική Άμυνα αποτελεί ύψιστης προτεραιότητας πολιτική για το έθνος μας, για την ελληνική πολιτεία. Αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερός που για δεύτερη φορά βρέθηκα επικεφαλής του σημαντικότερου ίσως υπουργείου της πατρίδας μας", δήλωσε ο πρώην υπουργός Άμυνας. Κατόπιν, ο κ. Αβραμόπουλος κατευθύνθηκε προς το Μέγαρο Μαξίμου για να αποχαιρετήσει τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Star.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !