Μήπως αρχίσαμε να υπερβάλλουμε;

1
Καταλαβαίνω απόλυτα το ενδιαφέρον κάποιων φανατικών τηλεορασάκιδων (ας μου επιτραπεί) για τις μετρήσεις τηλεθέασης αλλά νομίζω πως τον τελευταίο καιρό το θέμα έχει ξεφύγει λιγάκι.
Είναι άλλο το να μαθαίνεις απλά ποσό τοις εκατό έκανε μια εκπομπή η μια σειρά που παρακολουθείς ή και όχι  και άλλο το να υπεραναλύεις το κάθε κοινό ξεχώριστά , τον κάθε τόπο , το κάθε τέταρο και το κάθε λεπτό απλά και μόνο για να αποδείξεις οτι το πρόγραμμα που παρακολουθείς έχει ανταπόκρισή.
Αν πραγματικά αντιληφθήτε πως μετράτε η τηλεθέαση και τι στην πραγματικότητα είναι τα επι μέρους κοινά τότε σίγουρα πολλοί απο εσάς θα "ξενερώσετε" πολυ (ας μου ξανα επιτραπεί). Κατ αρχήν θέλω να πιστέυω ότι δεν είστε όλοι διαφημιστές για να σας ενδιαφέρει το κοινό που ενδιαφέρει εκείνους , δεύτερον δεν είναι όλες οι διαφημίσεις για όλα τα κοινά άρα και το εμπορικό κοινό δεν έχει την υπεραξία που του δίνουμε.
Επίσης είμαι βεβαιός ότι κανείς δεν παρακολουθεί ένα πρόγραμμα με το ζόρι απλά και μόνο γιατί αυτή μπορεί να πηγαίνει καλά σε νούμερα τηλεθέασης χωρίς να του αρέσει ή το αντίθετο. Σίγουρα οι τηλεθεάσεις δείχνουν μια τάση αλλά μέχρι εκεί. Αυτή η υπερβολική ανάλυση όμως το μόνο που καταφέρνει είναι να προκαλεί σύγχηση , αφού ο καθένας προβάλλει τις μετρήσεις απο την πλευρά που τον βολευεί.
 Κάνετε το εξής δείτε τηλεόραση μια μέρα χωρίς να έχετε ιδέα για το πόσο δημοφιλές ή όχι είναι ένα πρόγραμμα και σταθέιτε σε αυτά που σας άρεσαν και όχι σε αυτά που διαβάσατε ότι άρεσαν σε πολλούς ( πάντα σύμφωνα με τα μηχανάκια της agb). Μόνο τότε η τηλεθέαση θα έχει πραγματικό ενδιαφέρον.
Ας δόσουμε λοιπόν στην τηλεθέαση τον χώρο που της ανήκει και ας δούμε τηλεόραση επείδη μας αρέσει.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΛΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΑΛΙ.
    ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η AGB ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 2800 ΚΑΙ ΜΕΣΩ DIGEA (ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ) ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ LIVE ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΠΩΣ ΜΕΤΡΟΥΝΤΕ ΚΑΙ ΑΝ
    ΕΓΩ ΠΧ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΜΕΤΡΙΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΤΡΙΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ Η ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ TOP ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !