Διγενή: «Ο Σεφερλής και η Έλενα θα θερίσουν»!

0
Η Διγενή γράφει ένα άρθρο που βάζει φωτιά. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Πληροφορούμαι αρμοδίως,
πως αναμένεται να εισέλθει στην τηλεοπτική στρατόσφαιρα, απειλητικός εξωγήινος οργανισμός.
Η θερμοκρασία, θ' ανέβει επικίνδυνα. Θα πέσει πολύ γέλιο, επί δικαίων και αδίκων. Οι διαταραχές ξεκίνησαν ήδη.. Οι απανταχού ''κλείστρες'', με νευρικό κλονισμό. Αρχισυντάκτες, με ντελίριουμ τρέμενς. ΣΙΛΒΕΡ ΑΛΕΡΤ! Αναζητείται καλεσμένος με ..εκτόπισμα (μην πω τίποτε άλλο), να τα βάλει με τον Ακατονόμαστο.
Ο διεστραμμένος σχεδιαστής του κόμικ της ελληνικής τηλεόρασης, που έχει χαράξει με απαράμιλλη κακογουστιά, τους κανόνες αποθέωσης του ''δήθεν'' και που χρίζει αβέρτα ''λαμπερούς σταρ'' και ''επιτυχημένους παρουσιαστές'', ημιμαθείς, Ναπολεοντίσκους, εκδοταράδες και αρχοντοχωριάτες, έχει ήδη φρικάρει. Αποκλειστικό! Ένας κανονικός άνθρωπος στην τηλεόραση! Πώς αντιμετωπίζεται; Ένα μάνιουαλ, κάποιος, καλέεε...
Ψυχραιμία παιδιά. Δείτε το αλλιώς (όχι εσείς οι ''κλείστρες'', εσάς σας συμπονώ βαθιά και το ξέρετε. Οι άλλοι.)
Σε μια τηλεοπτική πιάτσα, κινούμενη άμμο, που ευδοκιμεί κυρίως, ό,τι φέρνει πιο πολύ σε χαζοχαρούμενο και σιλικονοτριζάτο, και προσγειώνονται από το απόλυτο πουθενά, εποχιακοί στυγεροί δυνάστες της αισθητικής και των νεύρων μας, ένα αυθεντικό πρόσωπο οικείο, ειλικρινές, καλόψυχο, ευφυές, αλλά και εφηβικά αστείο, είναι όαση! Καλώς να έρθει λοιπόν και να σκίσει με τις πιο θερμές ευχές μου.
Εγώ, ένα σουβενίρ τριών θυελλωδών τηλεοπτικών δεκαετιών, με όραση, ακοή και όσφρηση, άγρια ακονισμένες στα πεδία των μαχών, με μάτι άγρυπνο και αντοχές (στις κακουχίες) που ακόμη διακρίνονται, νομίζω πως ξέρω ποιος θα μεγαλουργήσει τη Δευτέρα, αλλά και τις υπόλοιπες μέρες, στο πλέιμομπιλ Κολοσαίο της ΑGΒ. Ξέρω ποιος θα κάνει ολοσχερή κατάληψη του πρωινού οχυρού. Ξέρω επίσης και τους λόγους, που θα συμβεί αυτό. Θα συμβεί λοιπόν, διότι:
1. Το πρωί, θέλεις να δεις κάποιον, που δεν κάνει συνέχεια τον έξυπνο, αλλά που είναι πραγματικά έξυπνος.
2. Το πρωί, επιλέγεις αυτόν που θα σου φτιάχνει τη διάθεση, κι όχι αυτόν που σου διδάσκει με υπερεντατικά, τον εγωκεντρισμό και σου υπενθυμίζει με τη συμπεριφορά του, την Καταγωγή των Ειδών.
3. Το πρωί, δεν αντέχονται οι κοτσάνες-βαλλιστικοί πύραυλοι, μεγεθύνονται οι βλαβερές συνέπειές τους, στις ήδη διαταραγμένες συνάψεις σου.
4. Το πρωί οι δυσλειτουργικές προσωπικότητες, που φωνασκούν από τηλεοράσεως, εμποδίζουν τη χώνεψη του πρωινού και την καλή λειτουργία του εντέρου
5. Ολοι θέλουμε να βλέπουμε, όταν ξυπνάμε, ένα γελαστό εξωγήινο πλάσμα, στο σαλόνι μας, με τις υπεραναπτυγμένες κεραίες του για επαφή με τους Γήινους και IQ που σπαρταράει.
6. Ολοι, ΔΕΝ θέλουμε τύπους να μας κάνουν επίδειξη της χλιδάτης ζωής τους. Να τά 'χουν να τα χαίρονται, αλλά δεν χρειαζόμαστε λεπτομέρειες από σκάφη, βίλες, ταξίδια τουαλέτες, ψώνια και συναφή. Είναι δύσπεπτος ο μαμταμο-σουσουδισμός πρωινιάτικα.
7. Θέλουμε αυτόν, που μας κάνει να γελάμε αυθόρμητα, που είναι μάγκας, δεν παίζει τον μάγκα. Που θυμάται ότι μεγάλωσε σε γειτονιά και δεν ερμηνεύει συνεχώς Μαρία Αντουανέτα (με το παντεσπάνι μαζί).
8. Πήξαμε στα ό,τι νάναι, όπως όπως, ό,τι κάτσει, πόζα, φωνή, ίντριγκα, μπούτι, βρισίδι, στήθος και πάλι απ την αρχή, γιατί αυτό πουλάει.
9. Δεν μ' αρέσουν οι άντρες νάρκισσοι. Xρειάζεσαι κι άλλες εξηγήσεις; Ασε που εμείς οι γυναίκες, προτιμάμε άντρες που γυαλίζει το μάτι όταν (μπορούν και) απολαμβάνουν και μισούμε τα βαριεστημένα τάχα κουλ βλέμματα, τύπου ''σας κάνω τη χάρη και σας απευθύνομαι''.
10. Η θεωρία του Δαρβίνου -επανέρχομαι σ' αυτήν και καταλήγω- επικεντρώνεται στην Εξέλιξη και τη Φυσική Επιλογή. Με λίγα λόγια, τα οργανικά όντα μετασχηματιζόμαστε σε διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες και έτσι προκύπτουν κάποιες ωφέλιμες μεταβολές. Καλό είναι, τα άτομα στα οποία παρουσιάζονται αυτές οι ωφέλιμες μεταβολές, να τις αξιοποιούν και να τις εκμεταλλεύονται, τρέχοντας με ταχύτητα φωτός, μακριά από αυτο το καταραμένο ''ουγκ'' της κατώτερης παλαιολιθικής εποχής. Έτσι θα έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες στον αγώνα της επιβίωσης. Άρα και της νίκης. Απλό.
Λοιπόν, για να τελειώνουμε, ο Σεφερλής κι η Έλενα, θα ''θερίσουν'' ».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !