Ζέτα Μακρυπούλια: «Το θέατρο έχει μολυνθεί από κάποιους που δεν κατέχουν τη δουλειά»

0
Η Ζέτα Μακρυπούλια βρίσκεται 23 χρόνια στον χώρο του θεάματος.

Όλο αυτό το διάστημα έχει κάνει πολλά πράγματα. Ποια από τις δουλειές που έχει κάνει έχει ξεχωρίσει; «Δε θα πρωτοτυπήσω. Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι η συνάντηση στο σίριαλ «Πάρα Πέντε».

Ήταν σταθμός που άλλαξε τη ζωή μου.Ένιωσα, θεατρικά, πραγματικά ευτυχισμένη. Αν μπορούσα -και αν η χώρα μας το επέτρεπε- θα ήθελα να κάνω μόνο μιούζικαλ. Από ένα σημείο και μετά οι συμβιβασμοί περιορίζονται, αλλά, για να κάνεις αποκλειστικά και μόνο αυτό που θέλεις, πρέπει να διαθέτεις φοβερή οικονομική άνεση, ώστε να μη σε νοιάζει κι αν δε δουλέψεις», δήλωσε στο Hello και συνέχισε για το πώς πιστεύει ότι θα είναι η χρονιά αυτή θεατρικά. 

«Είμαι περίεργη να δω πως θα κυλήσουν αρκετές συνεργασίες. Θεωρώ ότι το θέατρο έχει ελαφρώς μολυνθεί, γιατί μπήκαν σ' αυτό άνθρωποι που δεν κατέχουν καλά τη δουλειά. Έχουν μπει στο θέατρο πιστεύοντας ότι θα βγάλουν χρήματα και όχι γιατί το αγαπούν πραγματικά. Το θέατρο δεν ήταν ποτέ απόλυτα προσοδοφόρο, απορώ πώς έχει δημιουργηθεί αυτή η ψευδαίσθηση. Πάντως, όταν κάτι δεν πάει καλά, την πληρώνουν συνήθως αυτοί που είναι μπροστά. Ποτέ, όμως, δεν ευθύνεται αμιγώς εκείνος που είναι μπροστά. Σε πολλές δουλειές, λοιπόν, που δεν περπάτησαν, από πίσω μπορεί να κρύβονται άλλοι, και όχι οι ηθοποιοί. Μέσα στην οικονομική κρίση, το θέατρο έχει ανακάμψει και όσοι το εκμεταλλεύονται πρέπει να το κάνουν σωστά. Είναι μια εξαιρετική μορφή τέχνης και δεν είναι τυχαίο ότι το κοινό έχει στραφεί σ' αυτό. Τι' αυτό και τον κόσμο δεν πρέπει να τον κοροϊδεύουμε»
 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !