Πώς μας φάνηκε η "Εκδρομή";

Γιώργος Τζοβάρας
6
Χθες το βράδυ έκανε πρεμιέρα το βαρύ πυροβολικό του Ant1 για τη φετινή σεζόν, η σειρά "Εκδρομή". Ένα ψυχολογικό θρίλερ γεμάτο μυστήριο, ανατροπές και κρυμμένα μυστικά.

Η σειρά ήταν πράγματι πάρα πολύ καλή. Τα τοπία μαγευτικά: Φυσικοί χώροι πολλά εξωτερικά γυρίσματα σε έβαζαν στο κλίμα του έργου. Η επιλογή του Βέρμιου για γυρίσματα ήταν η καταλληλότερη, αισθάνεσαι πως όλα πράγματι συνέβησαν εκεί.

Οι ηθοποιοί δίνουν ρεσιτάλ ερμηνειών: Στ' αλήθεια ξαφνιάστηκα ευχάριστα. Όλοι, ένας προς έναν απέδωσαν εξαιρετικά κάθε πτυχή του ρόλου τους. Κάθε βλέμμα και κάθε κίνηση φαινόταν τόσο πειστική, τόσο καλά μελετημένη. Ακόμη, το γεγονός ότι αρκετοί ηθοποιοί δεν είναι αρκετά γνωστοί, έκανε την σειρά να μοιάζει πιο αληθινή, αφού επιτρέπονταν η ταύτιση ηθοποιού-ρόλου.

Η πλοκή και η σκηνοθεσία: Η Στέλλα Βασιλαντωνάκη έγραψε ένα πολύ δυνατό σενάριο που κρατά τον θεατή σε αγωνία αποκαλύπτοντας μικρά μυστικά σε κάθε σκηνή. Ο Αλέξανδρος Πανταζούδης από την άλλη έχει σκηνοθετήσει ιδανικά την σειρά. Αν και το γενικότερο story είναι επηρεασμένο από ξένες παραγωγές, έχει προσαρμοστεί πολύ καλά στα ελληνικά δεδομένα.

Γενικότερα λοιπόν η γεύση που μας άφησε ήταν κάτι παραπάνω από καλή το 1ο επεισόδιο εντυπωσίασε με την εικόνα του, το σενάριο, τη μουσική, τους χαρακτήρες. Μια πολύ αξιόλογη δουλειά που δείχνει να έχει αγαπηθεί κιόλας από το κοινό. Μάλιστα τα σχόλια στο twitter ήταν θετικότατα. Εγώ προσωπικά έζησα την εμπειρία του κινηματογράφου στον καναπέ του σπιτιού μου(όσο κι αν ακούγεται σα διαφημιστικό σποτ!!)... Περιμένω το 2ο επεισόδιο με ανυπομονησία.
Συγχαρητήρια, πάντα τέτοια Αντ1...

"Αυτή είναι η σύγχρονη τηλεόραση..."

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κάτι γίνεται με τις σειρές του ΑΝΤ1 και μέχρι στιγμής όλες πάνε μέτρια, ενώ φαίνονται καλές... Μέχρι και η "Εκδρομή" που όλοι περιμέναμε να σαρώσει πήγε λίγο πάνω από το 20%... Αναρωτιέμαι, είμαστε τόσο μαλάκες; Δεν μπορεί γι' άλλη μια μέρα ο ΑΝΤ1 να βγήκε τρίτος στο prime time με ποσοστά που άνετα θα τα 'φερνε με μια ελληνική ταινία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αληθεια ειναι οτι εχει αρκετα κλισε ενος θριλερ παρ' ολ΄αυτα εχει καταπληκτικη σκηνοθεσια,μουσικη, δημιουργει ατμοσφαιρα,σε κραταει σε αγωνια-περιεργεια και νομιζω ειναι οτι καλυτερο εχει βγει σε σειρα τα τελευταια χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η σειρά δεν έχει προοπτικές να σκίσει και όσοι περίμεναν κάτι τέτοιο, δεν ξέρουν από τηλεόραση. Το συγκεκριμένο είδος σειράς ποτέ στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης (σε αντίθεση με τις ΗΠΑ) δεν έκανε νούμερα. Μάλιστα πιστεύω ότι θα σημειώσει και πτώση από το επόμενο επεισόδιο. Ούτε είναι και η κατάλληλη ώρα αυτά. Το θρίλερ θέλει και την ώρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι σαν να μου συγκρίνεις την Εκδρομή με τις Ιστορίες από την απέραντι όχθη ή τις Τολμηρές Ιστορίες που είχε βγάλει παλιότερα ο ΑΝΤ1 (και πάτωσαν)... Σαν παραγωγή είναι πολύ πιο προσεγμένη... Δεν ξέρω αν έχει προοπτικές να πάει καλύτερα, πάντως αξίζει το κόπο να τη δει κάποιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η σειρά μου αρεσε πολυ και πιστεύω οτι θα ανεβάσει στροφες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η εκδρομη ειναι μια τελεια σειρα ενδιαφερον αγωνια και μυστηριο οσο παει γινεται και καλυτερη συγχαρητηρια στον αντ1.
    Οσο για την τηλεθεαση (πολλοι το βλεπουν και απο το ιντερνετ γιατι δουλευουν)και πολλοι πανε και καθονται και βλεπουν την μεγαλυτερη σαχλαμαρα στην ελληνικη τηλεοραση ''The music school'' ειναι επισης και το champions league.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !