Η μοναδική συλλογή του Βασίλη Ζούλια που άνοιξε το φετινό Athens Xclusive Designers Week

0
Τι να πει και να πρωτογράψει κανεις για την μοναδική συλλογή του Βασίλη Ζούλια που άνοιξε το φετινό Athens Xclusive Designers Week ;
Μακράν από τις καλύτερες  εμφανίσεις, με 60’s επιρροές, έντονα και ζωηρά χρώματα, παιχνιδιάρικη διάθεση , classy εμφανίσεις βγαλμένες από ελληνική ταινία. Floral, καρώ, ρίγες, πουά και συνδυασμός έντονων χρωμάτων ήταν τα συστατικά της κολεξιόν.
Την παράσταση «έκλεψε» η  Μις Ελλάς και Top Model των '60s Υακίνθη Καραβίτη-Πολίτη, λαμπερή κυρία 72 ετών, δίνοντας το μήνυμα πως η μόδα δεν έχει ηλικία. Η κυρία Υακίνθη, όντας μούσα του Βασίλη Ζούλια, άνοιξε και έκλεισε το show με αριστοκρατικό και αρχοντικό τρόπο.
Η συλλογή με κέρδισε από την πρώτη εμφάνιση . Κομμάτια που σίγουρα όλες μας θα θέλαμε  να φορέσουμε! Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Κύριο Ζούλια τόσο για τις δημιουργίες του όσο και για την πρωτοποριακή ιδέα της εμφάνισης ενός μοντέλου- θρύλου των 60’s στην πασαρέλα, μεταφέροντάς μας σε μια άλλη εποχή!
Θα ήταν ατόπημα να μην αναφέρω τις καταπληκτικές δημιουργίες του καταξιωμένου και έμπειρου σχεδιαστή κοσμημάτων Pericles Condylatos , που δέθηκαν άρτια με τα ρούχα. Τεράστια σκουλαρίκια, κολιέ και κομψά ποσέτ που σίγουρα θα θυμόμαστε.. Δε μπορώ να κρύψω πως τα σκουλαρίκια – «μπαλόνια» μου τράβηξαν έντονα την προσοχή!
Απολαύστε…..


















With Love,
Annie D.Krt (Fashion  Designer|| Stylist)
For more : annoula_kr@hotmail.com


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !