Αλλαγή στρατηγικής και προγραμματισμού για τον ΑΝΤ1...Πότε κάνει πρεμιέρα το νέο του πρόγραμμα;

9
Αλλαγή στην στρατηγική του κάνει ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 αλλάζοντας το αρχικό τους προγραμματισμό.Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του TVNEA.COM η σειρά Οι Συμμαθητές αλλάζουν ημερομηνία πρεμιέρας. Για αυτό άλλωστε δεν έχουμε δει ακόμα κάποιο τρέιλερ. Σύμφωνα πάντα με ρεπορτάζ του TVNEA.COM η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα ή την Κυριακή 19/10 η 26/10. Ο ΑΝΤ1 πιστεύει πολύ σε αυτή την σειρά και δεν θέλει να την  βγάλει έτσι απλά χωρίς να την κάνει προώθηση...

Στις αλλαγές όμως εντάσσεται και η σειρά ΕΚΔΡΟΜΗ αλλά και η σειρά ΤΡΙΧΕΣ. Πιο συγκεκριμένα η σειρά Εκδρομή θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 15/10 στις 22:15 κι όχι την Παρασκευή στις 17/10. Ο ΑΝΤ1 αποφάσισε την 2η ημέρα προβολής της σειρά Τρίχες να την βάλει την Παρασκευή στις 22:15 . Έτσι η σειρά Τρίχες θα παίζει κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 22:15 και θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 14/10.
H εκπομπή Ζόρικα Επαγγέλματα με τον Σπύρο Σουλή αναβάλλεται καθώς όπως όλα δείχνουν θα κάνει μια εβδομάδα αργότερα πρεμιέρα.

Να σημειώσουμε οτι το Καρανταγι θα συνεχίσει και την εβδομάδα 13/10 με 17/10 με το Ρουα Ματ να μην μετακινείται απο τις 21:15 (για την συγκεκριμένη εβδομάδα πάντα)

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα

13/10 ΔΕΥΤΕΡΑ
21:15 ΡΟΥΑ ΜΑΤ
    ~Φεύγει η ελληνική σειρά ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ~
22:15 ΤΑΜΑΜ  ~ΠΡΕΜΙΕΡΑ~
23:15 ONE LOVE TEAM (Ε)
      Δείτε σε επανάληψη το ντοκιμαντέρ του Αντώνη Κανάκη με την        Action Aid  

14/10 ΤΡΙΤΗ
21:15 ΡΟΥΑ ΜΑΤ
               ~Φεύγει η ελληνική σειρά ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ~
22:15 ΤΡΙΧΕΣ ~ΠΡΕΜΙΕΡΑ~

15/10 ΤΕΤΑΡΤΗ
21:15 ΡΟΥΑ ΜΑΤ
22:15 Η ΕΚΔΡΟΜΗ ~ΠΡΕΜΙΕΡΑ~
~Φεύγει η ελληνική σειρά ΤΡΙΧΕΣ~

16/10 ΠΕΜΠΤΗ
21:15 ΡΟΥΑ ΜΑΤ
       ~Φεύγει η ελληνική σειρά ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ~
22:15 ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Και το υπόλοιπο πρόγραμμα παραμένει ως έχει.

17/10 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
21:15 ΡΟΥΑ ΜΑΤ
        ~Φεύγει η ελληνική σειρά ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ~
22:15 ΤΡΙΧΕΣ
       2o επεισόδιο
~Φεύγει η ελληνική σειρά Η ΕΚΔΡΟΜΗ~


Για παρατηρήσεις, σχόλια,επικοινωνήσετε μαζί μου μέσα απο τα Social media:
Κάνε με φίλο σου στο Facebook: Giwrgos Pasxalidis (κλικ πάνω στο όνομα)
Ακολουθείστε με στο Twitter:@Pasxal_tvnea

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. 26 λιγο δυσκολο αφου τοτε εχει πρεμιερα το dancing,εκτος αν αλλαξε κατι και για αυτό,αφου ακομα δεν εχουμε μαθει την ολοκληρωμενη 14αδα.19 οκτωβριου με ένα καλο προμο νομιζω θα είναι ότι πρεπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα 'χει κάνει σκατά αυτός ο σταθμός... Κανονικά θα έπρεπε τα ολοκληρωμένα τρέιλερ να παίζουν εδώ και δύο εβδομάδες και οι Συμμαθητές να κάνουν πρεμιέρα αύριο, αν θέλουν να προλάβουν τους απέναντι... Με τόσες επιλογές απέναντι πιστεύει ότι εύκολα ξεκόβει ο κόσμος και πάει αλλού... Δεν βρισκόμαστε στο 2012 που οι Βασιλιάδες ξεκίνησαν αρχές του έτους με ανταγωνισμό της πλάκας απέναντι και όπως ήταν λογικό σάρωσαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο προγραμματισμός στις εβδομαδιαίες σειρές είναι πολύ σωστός... Ωστόσο για τους Συμμαθητές υπάρχει ένα κόλλημα. Τ γυρίσματα καθυστέρησαν κι έτσι προτιμήθηκε να γίνει καλύτερο προμο με σκηνές από την Δευτέρα αυτή...
    ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μια χαρα είναι ο νεος προγραμματισμος από αποψη ημερων και ωρων ,απλα επρεπε να τρεξει παραπανω τους συμμαθητες για να βγουν και να προλαβουν τον ανταγωνισμο,αφου δεν το εκανε,χιλιες φορες να το προμοταρει σωστα μια εβδομαδα παραπανω και να βγουν.. από το να τρεξει με αμφιβολα αποτελέσματα.λογικα τα τρειλερ με σκηνες θα τα δουμε από τριτη αφου τη δευτερα θα προβληθουν στην παρουσιαση προγράμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα καρντασιανς και το ολα τρελα ποτε κανουν πρεμιερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά καλησπέρα σε όλους! Πριν λίγα λεπτά ο ΑΝΤ1 έβγαλε τρέιλερ με την εκπομπή Ζόρικα Επαγγέλματα του Σπύρου Σούλη. Η εκπομπή τελικά θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 16/10 στις 23:15 το βράδυ. Ξέρουμε αν τελικά θα παραμείνει στην ώρα αυτή, και τι πρόγραμμα σκοπεύει να παίζει το κανάλι μία ώρα νωρίτερα?

    Καρντάσιανς και Όλα τρέλα νομίζω κάνουν πρεμιέρα από τις 21/10.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μην ξεχνάτε ότι τα γυρίσματα των συμμαθητών ξεκίνησαν αρχές Σεπτέμβρη και όλοι δουλεύουν εντατικά για να προλάβουν. αλλά όσο εντατικά κι αν δουλεύουν η καθυστέρηση αυτή δεν τους επέτρεψε να βγει το τρέιλερ με τις σκηνές νωρίτερα και να ξεκινήσει η σειρά όταν ήθελαν.άρα καλά κάνουν και την πάνε λίγο αργότερα από τα να κάνει λάθη του παρελθόντος είναι πιο σωστή αυτή η απόφαση.οι άλλες σειρές που είναι έτοιμες βγαίνουν στην ώρα τους.αν πιάσουν εκείνες μπορεί να βοηθήσουν και τους συμμαθητές που ξεκινούν αργότερα.αν και εγώ πιστεύω πως αν ο κόσμος αν θέλει να δει κάτι και να του δώσει μια ευκαιρία θα το κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε Αντώνη δεν το ειδα το τρειλερ, ωστοσο ο ΑΝΤ1 τουλάχιστον στον τελευταιο προγραμματισμο που μου ετσειλε δεν ειχε την Πέμπτη τη εκπομπή Ζόρικα Επαγγέλματα. Υποθέτω πως για να βγει στον αέρα εχει γινει νέα αλλαγη στον προγραμματισμό...Αρα και θα ισχυει η πρεμιέρα για Πέμπτη 16/10 στις 23:15 .
    Ο προγραμματισμος για την εκπομπή ειναι πολυ σωστος..

    Mariana
    Οι συμμαθητές ειναι μια σειρά στα πρότυπα των Βασιλιάδων. Δεν ειναι τυχαιο οτι ο Μπούτος σκεφτοταν την σειρά για το MEGA πριν φυγει για τον όμιλο του ΑΝΤ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σε ορισμενες συμφωνω σε ορισμενες ας τις παει το απογευμα που δεν εχει και τιποτα εδω που τα λεμε για εμενα (εχει επαναληψεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !