New entry στο τηλεοπτικό τοπίο για… αντρικές κουβέντες!

0
Οι τηλεοπτικοί σταθμοί μοιράζουν ξανά τα… φύλλα που έχουν προσπαθώντας να κερδίσουν τους τηλεθεατές. Ακόμα και τώρα, λίγο πριν την έναρξη της φετινής σεζόν κόσμος πάει κι έρχεται… παντού, διεκδικώντας μία θέση στον τηλεοπτικό αέρα. Μία από τις αλλαγές που έχουν προκύψει κατά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι και η «μετακόμιση» της εκπομπής «Joy» που από τον ΣΚΑΪ βρέθηκε στο MEGA. Ενώ οι περισσότεροι από τους συντελεστές της εκπομπής αποφάσισαν να παραμείνουν στο κανάλι του Φαλήρου και να βγάλουν την εκπομπή «Join Us», τα στελέχη στο σταθμό της Μεσογείων έχουν βάλει σκοπό η εκπομπή τους να συγκεντρώσει τους περισσότερους τηλεθεατές. Κάτι που είναι λογικό, αφού αποτελεί και ένα… στοίχημα των στελεχών του MEGA που μπορεί να ανακοίνωσαν με χαρά την απόκτηση του «Joy», χωρίς όμως, να έχουν υπολογίσει τα προβλήματα που θα προέκυπταν.

Ανάμεσα λοιπόν στα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την εκπομπή του MEGA είναι και η Αφροδίτη Γραμμέλη. Με εμπειρία στην έντυπη δημοσιογραφία περνά τώρα μπροστά από τις κάμερες για να κάνει συνεντεύξεις για την εκπομπή του σταθμού της Μεσογείων. Φαίνεται όμως, ότι δεν θα είναι η μοναδική που θα κάνει συνεντεύξεις για το «Joy», αφού σε συζητήσεις είναι και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος που είναι και ο παραγωγός της εκπομπής.

Για την ιστορία να αναφέρω ότι ο Δημήτρης Αργυρόπουλος εργάζεται πολλά χρόνια στο marketing, έχοντας αναλάβει επιτελικές θέσεις, ενώ μαζί με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου είχαν δημιουργήσει την εκπομπή «Joy», μέχρι φέτος που χώρισαν επαγγελματικά. Επίσης, το όνομά του ακούστηκε πολλές φορές ως υποψήφιος για να καθίσει σε μία από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής του «Just the two of us», αλλά τελικά η συμφωνία με το MEGA δεν είχε προχωρήσει. Αν όμως, τώρα υπάρξει θετική έκβαση των επαφών με τα στελέχη του σταθμού της Μεσογείων, τότε στον καινούργιο κύκλο του «Joy» που θα βγει από το MEGA, ο παραγωγός της εκπομπής θα αναλάβει και τις «αντρικές κουβέντες», καθώς απέναντί του, για να κάνει συνεντεύξεις, θα είναι μόνο άντρες. Κι αυτό είναι ένα concept για την εκπομπή που σκέφτονται σοβαρά στο σταθμό της Μεσογείων, θέλοντας έτσι να ανανεωθεί η εκπομπή. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν τις επόμενες ημέρες και αν τελικά αποφασιστεί να περάσει ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μπροστά από τις κάμερες θα τον βλέπουμε μία φορά τη βδομάδα να… ανακρίνει κάποιον άλλον άντρα!
Γρηγόρης Μελάς-newsit

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !