Φουρτούνα στο MEGA για την διεύθυνση ειδήσεων!

0
Μεγάλα κανάλια, μεγάλες φουρτούνες λέει ο λαός και στην περίπτωσή μας έχει πέσει μέσα. Χθες έγινε η πρεμιέρα του νέου δελτίου ειδήσεων του Mega και ήδη έχει δημιουργηθεί μεγάλο θέμα.
Μετά την χθεσινή πρεμιέρα του νέου δελτίου και τις όποιες αλλαγές έγιναν κυρίως στα σκηνικά δηλαδή στην εικόνα που βγαίνει προς τα έξω, δεν φάνηκε αποτέλεσμα στις μετρήσεις τηλεθέασης.

Μετά από αυτό, επανέρχονται τα σενάρια για το πως θα είναι η διεύθυνση ειδήσεων και αν θα αλλάξει το σχήμα. Αυτό, θα φανεί σήμερα στις 13.00 που συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο του καναλιού. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες χθες το απόγευμα συγκεντρώθηκαν οι βασικοί μέτοχοι του καναλιού και έγινε ευρεία ανταλλαγή σκέψεων και προβληματισμών για το τι πρέπει να γίνει με το ενημερωτικό πρόγραμμα του Mega.

Παρά τις συζητήσεις, δεν κατέληξαν σε συμφωνία κι αυτό γιατί κάποιοι επιθυμούν την παραμονή του Χρήστου Παναγιωτόπουλου στο τιμόνι της διεύθυνσης ειδήσεων, όμως κάποιοι άλλοι επιμένουν στην απομάκρυνσή του.

Έτσι, τα πράγματα παραμένουν στον αέρα, αφού ό,τι έχει γίνει μέχρι στιγμής είναι αλλαγές στα εξωτερικά χαρακτηριστικά του δελτίου, δηλαδή στα σκηνικά. Το πρόβλημα όμως κακά τα ψέμματα είναι πρόβλημα ουσίας.

Αυτό φαίνεται όχι μόνο στο Mega αλλά γενικότερα στα κεντρικά δελτία ειδήσεων. Τα δελτία πλέον είναι απρόσωπα, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό και βασίζονται κατά κύριο λόγο στο lead in που παίρνουν από την κάθε εκπομπή του καναλιού.

Μήπως λοιπόν από τα δελτία λείπει η προσωπικότητα;

newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !