H "επιστροφή" του Λιάτσου στο STAR!

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0

Δυναμικά έχει ξεκινήσει η Τατιάνα Στεφανίδου την νέα της εκπομπή στο STAR. Προς το παρόν έχει φέρει "δυνατούς"¨καλεσμένους, αν κρατάει τα πολύ δυνατά της "χαρτιά" να τα βγάλει από... Δευτέρα! Σήμερα η παρουσιάστρια είχε καλεσμένο στην εκπομπή της τον Αιμίλιο Λιάτσο, ο οποίος είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται στο STAR, μετά την λήξη της συνεργασίας του με τον σταθμό.

Ο δημοσιογράφος μίλησε για όλους και για όλα, όπως πάντα με ειλικρίνεια. Μεταξύ άλλων, ο Αιμίλιος Λιάτσος αναφέρθηκε στη θητεία του στην ΕΡΤ, λέγοντας ότι «με το που έπεσε το μαύρο ξέκοψα κάθε συζήτηση με αυτή την απαράδεκτη, ακατανόητη, εγκληματική πράξη να κλείσουν την ΕΡΤ. Είναι ένα "μαγαζί" που έχει πάρα πολύ σοβαρά προβλήματα και παθογένειες ετών. Είναι πάντοτε εξαρτημένο το μαγαζί από την εκάστοτε κυβέρνηση στην ενημέρωση κι εκεί υπάρχει ζόρι. Στη δική μου θητεία είχα ετοιμάσει και το πρόγραμμα για την επόμενη σεζόν μαζί με τον Τζώνη Καλημέρη, αλλά δεν προλάβαμε να το φέρουμε στον αέρα δυστυχώς. Ήταν μια φοβερά ενδιαφέρουσα και συναρπαστική εμπειρία με πολλά εμπόδια».

Όσο αναφορά στη σχέση του με την Έλλη Στάη, ο Αιμίλιος Λιάτσος είπε: «Εμείς οι δημοσιογράφοι είμαστε λίγο περίεργα όντα και την τρίχα την κάνουμε τριχιά. Με τη Στάη είχαμε μια ενδιαφέρουσα συνεργασία, είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες, διαφορετικοί άνθρωποι, τη σέβομαι πάρα πολύ επαγγελματικά, θεωρώ ότι είναι η καλύτερη Ελληνίδα παρουσιάστρια στις ειδήσεις, είναι δύσκολος χαρακτήρας κι εγώ δεν είμαι από τα πιο ήσυχα παιδιά. Από εκεί και πέρα αν δεν ήμουν εγώ δεν θα ανανεωνόταν η σύμβαση της Έλλης Στάη, αν σου λέει τίποτα αυτό. Υπήρξαν δύο τρία σημεία που είχαμε κάποιες διαφωνίες τις οποίες τις λύναμε».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !