Σκληρή προσγείωση στην πραγματικότητα για Σπυροπούλου. Και τώρα τρέχουν..

4
Ειπώθηκε από χθες ότι τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας ήταν αρκετά χαμηλά για τον Alpha. Σήμερα όμως η κατάσταση επιδεινώθηκε και άλλο. Ο Alpha κατόρθωσε να μείνει πίσω από το Epsilon την δεύτερη κιόλας μέρα προβολής των δύο εκπομπών. Η πίτα που έχουν να μοιραστούν είναι πολύ μικρή, αφού αθροιστικά φτάνουν το 25% στο σύνολο.
Οπότε, η προσγείωση είναι σκληρή. Το Epsilon φυσικά και θα είναι ευχαριστημένο με αυτά τα νούμερα. Από την άλλη, η Σπυροπούλου, πάντα ανέτοιμη, αλλά και μόνιμα φιλόδοξη, ήθελε με το ζόρι να έχει εκπομπή. Μόνο που όσο και αν σε υποστηρίξουν, το κοινό έχει τον τελευταίο λόγο. Το πιο αστείο στην υπόθεση; Ότι κατά πάσα πιθανότητα άλλοι θα τρέχουν να σώσουν την κατάσταση, αφού η ίδια δύσκολα θα αναλάβει την ευθύνη της αποτυχίας. Όπως έστρωσαν, ας κοιμηθούν..

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν κάνεις για παρουσιάστρια, κατάλαβέ το επιτέλους...

    Σίγουρα στον Alpha δεν θα έβλεπαν καν σαν υπολογίσιμο αντίπαλο την απέναντι εκπομπή στο Έψιλον λόγω μικρότερης δυναμικής του καναλιού κ.λπ., και να που τελικά ήρθαν τα πάνω-κάτω! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο δίκιο έχετε φίλε μου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματι το χθεσινο ηταν σφαλιαρα απο τις λιγες!Αντικειμενικα το πλατο της σπυροπουλου ειναι ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ,ακομα και η μενεγακη πρεπει να ζηλεψε και να ενιωσε λιγο αβολα βλεποντας το.Η κοπελιτσα εχει στα ποδια της ολο το καναλι και τεραστιο μπατζετ(σκηνικο,φωτα,εξωτερικα γυρισματα,συνεργατες)και ομως καταφερε να παει στον πατο.Νομιζω ηττηθηκε απο την ιδια της την φιλοδοξια και πλεονεξια.Γιατι ετσιθελικα επιβληθηκε ως παρουσιαστρια και δεν αγαπηθηκε απο το κοινο για να παρει τοσο γρηγορα τον ρολο της κεντρικης.Εξεδιωξε με αγαρμπο τροπο παλιοτερες συναδελφους απο αυτην και το πληρωνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μονο για γλαστρα κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !