Μαίρη Συνατσάκη: Ο αποχωρισμός είναι ένα πένθος

Χρήστος Αϊβαλιώτης
1
Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ήταν σήμερα το μεσημέρι η Μαίρη Συνατσάκη και μίλησε για πρώτη φορά τόσο ανοιχτά για τον χωρισμός της από τον Μύρωνα Στρατή. Είπε ακόμα πως ήταν το πρώτο της καλοκαίρι χωρίς τον πρώην σύντροφό της.

«Δεν ήμουνα μόνη μου. Είχα πάρα πολύ καλούς μου φίλους δίπλα μου. Τέσσερις άνθρωποι που είναι πάντα εκεί για μένα. Πέρασα ήρεμα. Ήταν αυτό που ήθελα και χρειαζόμουν. Είχα μια εβδομάδα και την πέρασα διαβάζοντας στο ξενοδοχείο. Βαριόμουν τόσο, που κάποια βράδια ούτε μέχρι το εστιατόριο του ξενοδοχείου δεν πηγαίναμε. Παίρναμε club sandwich στο δωμάτιο. Ουσιαστικά ήταν αυτό που ήθελα και χρειαζόμουν. Γιατί 2-3 εβδομάδες δεν δούλευα. Δεν είχα πάει διακοπές. Ήμουν Αθήνα και δεν μπορούσα να σταματήσω να σκέφτομαι ώστε να αποσυνδεθώ», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Στόχος της ήταν να περάσει ένα καλοκαίρι ήρεμο, όπως είπε και η ίδια. «Ήθελα να είναι ένα ήρεμο καλοκαίρι και δεν αισθανόμουν την ανάγκη να αποδείξω σε κανέναν ότι είμαι πάρα πολύ σούπερ».

Άλλωστε πιστεύει πως «πρέπει να βιώσεις τα στάδια του αποχωρισμού. Είναι ένα στάδιο της ζωής σου που αν δεν το βιώσεις, θα το βρεις μπροστά σου! Ο αποχωρισμός είναι ένα πένθος. Η συντροφικότητα είναι μια συνήθεια που δεν μπορείς να αφήσεις εύκολα πίσω σου».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. καλημέρα που σκοπεύω να ζητήσω χρηματοδότηση, Το όνομά μου είναι Tony Haugg, είμαι προγραμματιστής ακινήτων από την Αϊόβα της Ηνωμένης Πολιτείας της Αμερικής, θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τον James Loan, εάν σκέφτεστε οποιεσδήποτε οικονομικές αποφάσεις ή να δανειστείτε χρήματα. Πάντα με έκαναν να νιώθω ότι ήμουν ο μόνος πελάτης τους και οι χρόνοι ανταπόκρισης τους ήταν απίστευτα καλοί. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την άριστη εξυπηρέτηση πελατών και για τα κεφάλαια του έργου 5.550.000,00 $ που έλαβα από αυτούς. Εάν θεωρείτε ότι χρειάζεστε χρηματοδότηση για χρηματοδότηση επιχειρήσεων, προσωπικού, έργων, επενδύσεων και ενοποίησης χρέους, επικοινωνήστε μαζί τους μέσω email παρακάτω και φροντίστε να τους ενημερώσετε ότι σας παρέπεμψα. Επικοινωνήστε μαζί τους σήμερα μέσω του email της εταιρείας: managingdirectorjlc@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !