Πως μας φάνηκε η πρεμιέρα της Τατιάνας Στεφανίδου?

1
Πρεμιέρα έκανε χθες το ¨Μία¨ στο Star με την Τατιάνα Στεφανίδου και οι πρώτες εντυπώσεις είναι
θετικές.Αν εξαιρέσεις την αμήχανη έναρξη με μία Τατιάνα να μην μπορεί να σταθεροποιήσει τη φωνή της και ένα παιδικό εισαγωγικό κείμενο,η συνέχεια ήταν καλή.

Επιτέλους είδαμε νέα πρόσωπα με άποψη,χιούμορ,λόγο.Και το λέω αυτό διότι από το ¨Καλοκαίρι Παντού¨ του Alpha τα νέα παιδιά που παρουσιάστηκαν μπροστά από τις κάμερες δεν διέθεταν κανένα ίχνος τηλεοπτικού ταλέντου.Εδώ είδαμε ανθρώπους που μπορούν να διαχειριστούν το τηλεοπτικό χρόνο και να κάνουν και παιχνίδι μόνοι τους.Η Τατιάνα υπήρχαν στιγμές που ήταν απλά παρατηρητής κάποιων συζητήσεων.

Την έκπληξη την έκανε ο Γιώργος Μανίκας,ο οποίος διαθέτει απίστευτο χιούμορ και ατάκα.Στο ¨Wanted¨ είχε δείξει κάποια δείγματα,αλλά το ¨όλο¨ concept δεν τον άφηνε να εξελιχθεί.Κατάφερε να μας κάνει να γελάσουμε και στην ουσία να συντονίζει την κουβέντα για ένα μεγάλο διάστημα,ενώ και το video του για τις σχέσεις μεταξύ των social media ήταν απολαυστικό.

Και τα δύο κορίτσια διαθέτουν όμως τηλεοπτική τσαχπινιά.Ειχαν άποψη και αυτό για αυτές τις νεαρές ηλικίες στην τηλεόραση είναι σπάνιο.Ο Δημήτρης Μηλιόγλου είχε χώρο στα μουσικά θέματα,ωστόσο αποστασιοποιήθηκε από τα θέματα με το χαβαλέ.Φυσικά ο Γιώργος Παπαιωάννου παίρνει τον τίτλο του πιο ανατρεπτικού πανελίστα.Απίστευτο style και χιούμορ μέσα από τα σχόλια του,τις παρομοιώσεις του και τις παρατηρήσεις του.

Στη στήλη της μαγειρικής οι οδηγίες ήταν ξεκάθαρες και η Τατιάνα έκανε τις άκρως απαραίτητες παρατηρήσεις.Ο μάγειρας διέθετε εμπειρία και δεν ήταν αμήχανος.

Σε όλα τα υπόλοιπα την Τατιάνα τη ξέρουμε σε επίπεδο μόδας και κοινωνικών θεμάτων.Ειδικά στη δεύτερη κατηγορία είχε πολύ δυνατό θέμα με την τραγουδίστρια που έχασε το πόδι της στο τροχαίο.Κλασσική Τατιάνα που αυτά τα παίζει στα θέματα.

Μοναδικές παρατηρήσεις.Να ενεργοποιηθεί λίγο η Τατιάνα στα θέματα σχολιασμού και να υπάρξουν και πιο τηλεοπτικά θέματα,που οι μετρήσεις τηλεθέασης δείχνουν ότι ενδιαφέρει τον κόσμο.Αν λοιπόν η εκπομπή συνεχίζει δυναμικά,τότε η Ελένη Μενεγάκη θα έχει έναν σοβαρό υπολογίσιμο αντίπαλο

tvmind

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. πολυ φανταχτερη πρεμιερα παιδια ολα τα ειχε ητανε παρα πολυ καλη!
    βλεπω να κοντραρετε με την Ελενη πολυ ασχημα φετος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !