Η πρεμιέρα της Ηλιάκη με "Μουτσινά" και "Δέστε τους"!

perastikos
0


Είδα πριν από λίγο τη "νέα" εκπομπή του ΣΚΑΙ "Αυτά είναι" και ομολογώ ότι έχω σοκαριστεί με τον τρόπο που στήθηκε αυτή η εκπομπή. Έπεσε τόση σκέψη, τόση ιδέα, τόση έμπνευση και δημιουργικότητα για κάτι μοναδικό που...τα μόνα που θαρρείς πως διαφέρουν από το Δέστε τους είναι τα χρώματα του στούντιο και η ώρα μετάδοσης. Δεν τολμώ καν να πω τα πρόσωπα γιατί ο Πουνέντης έμοιαζε ακόμη και στιλιστικά (!) με το Νίκο Μουτσινά.

Οι ενότητες της εκπομπής; Καρμπόν. Ρούχα, σατιρικό βίντεο από επικαιρότητα, σχολιασμός ορμώμενος από το βίντεο που έπαιξε και...έτσι για αλλαγή βάλαμε και 2 παιχνιδάκια να το κάνουμε λίγο Άκου τι είπαν. Η ενότητα με τα ρούχα κράτησε δε τόση ώρα που νόμιζα ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο στην εκπομπή. Έφαγαν το πρώτο 25λεπτο, πήγαν σε διαφημίσεις και επέστρεψαν πάλι με τα ρούχα!

Ρούχα=σίγουρα νούμερα βεβαίως, εξού και το τράβηξαν από τα μαλλιά. Σωστοί. Σωστοί και στους συνεργάτες τους οι οποίοι κατάφεραν να μας κάνουν περισσότερο θετική εντύπωση από τους παρουσιαστές της εκπομπής! Αν και δεν θυμόμαστε τα ονόματά τους (νωρίς ακόμα), τόσο το παιδί στην ενότητα με τα ρούχα όσο και η κοπέλα με το γυαλί που ήρθε αργότερα, έδειξαν ότι διαθέτουν ένα διαφορετικό χιούμορ και χαρακτήρα από αυτά που έχουμε συνηθίσει στην τηλεόραση. Αν δηλαδή έδιναν την εκπομπή σε αυτούς τους 2 χωρίς να υπάρχουν Πουνέντης-Ηλιάκη, τώρα θα μιλούσαμε για κάτι φρέσκο κι ενδιαφέρον γιατί σίγουρα θα το έκαναν διαφορετικά.

Η Μαρία Ηλιάκη έπρεπε να ξεκολλήσει από αυτό το κόνσεπτ (γιατί τέλειωσε) και να προχωρήσει. Το να πάει σε άλλο κανάλι και να κάνει ακριβώς την ίδια εκπομπή, δεν την εξελίσσει και δεν την κολακεύει καθόλου. Δείχνει σαν απεγνωσμένα να μην ήθελε να τελειώσει το Δέστε τους λες και ήταν δικιά της η εκπομπή κι όχι του Αλφα.

Ο δε Πουνέντης έχοντας υπάρξει πολλές φορές αντικαταστάτης του Μουτσινά στο Δέστε τους, μοιάζει σαν να μαγνητίστηκε από αυτό το ρόλο και να μην τον ξεπέρασε ποτέ. Δεν βγήκε και είπε ότι φέτος είχε αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις; Ε για ποιό λόγο να δεχτεί να κάνει το νέο Μουτσινά; Εκείνος ξέρει...

Με λίγα λόγια, ο ΣΚΑΙ πρέπει να ζήλευε χρόνια το Δέστε τους. Δεν εξηγείται αλλιώς. Ελπίζω τουλάχιστον να τους βγει στα νούμερα γιατί με αυτή τη θεματολογία δεν το γλιτώνουν το κράξιμο όλη τη χρονιά.

Και κάτι ακόμα, άσχετο με το ΣΚΑΙ και το Δέστε τους....ε σόρυ το "Αυτά είναι" ήθελα να πω!
Κάποιοι τηλεαστέρες καλύτερα να ασχοληθούν με τη δουλειά τους και να μας αφήσουν ελεύθερους να διατυπώνουμε την άποψη/κριτική/σάτιρα, το οτιδήποτε έχουμε να πούμε, έτσι όπως το σκεφτόμαστε ή έτσι όπως είναι (γιατί φτάσαμε να μην μπορούμε να αναφέρουμε και τα γεγονότα έτσι όπως είναι). Άλλωστε κι αυτοί οι τηλεαστέρες ακριβώς το ίδιο κάνουν, πρόσωπα κριτικάρουν, για πρόσωπα μιλούν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !