Τηλεκοντρόλ: Πρεμιέρες και απρόσμενα...

1
Πέμπτη σήμερα κι εγώ είμαι για άλλη μια φορά εδώ  για να τα πούμε όλα..

Πολλές ήταν οι πρεμιέρες αυτή την εβδομάδα αλλά και η προηγουμένη μιας και τα φώτα έπεσαν για άλλη μια φορά στην Σπυροπούλου. Σχετικά με την συγκεκριμένη εκπομπή . Αντικειμενικά το πλατό της Σπυροπουλου είναι ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ.Ακόμα και top παρουσιάστριας τόσο στο συγκεκριμένο κανάλι οσο και στα άλλα θα το ζήλευαν. Είναι σίγουρο ότι η Μενεγάκη πρέπει να ζήλεψε και να ένιωσε λίγο άβολα βλέποντας το.

Η Κωνσταντίνα έχει στα πόδια της όλο το κανάλι και όμως κατάφερε να πάει στον πάτο. Δεν νομίζω πως οι άνθρωποι του ALPHA είχαν σκεφτεί πότε ότι το πρόγραμμά τους το Σαββατοκύριακο θα παει τόσο χάλια. Ακόμα και η πρεμιέρα ήταν εξαιρετικά χαμηλά στα νούμερα τηλεθέασης κάνοντας μας η μάλλον κάνοντας εμένα προσωπικά να περιμένω την μεγάλη ανατροπή την Κυριακή. Ηττήθηκε από την ίδια της την φιλοδοξία και πλεονεξία.Έτσι  επιβλήθηκε ως παρουσιάστρια και δεν αγαπήθηκε από το κοινό για να πάρει τόσο γρήγορα τον ρόλο της κεντρικής.

Ο Λουδαρος για έμενα είναι για την ώρα η έκπληξη της χρονιάς.
Πραγματικά πολλά υποσχόμενος.
Ίσως στον ALPHA θα έπρεπε να σκεφτούν σοβαρά το ενδεχόμενο να περάσουν κάποιες σε δεύτερο ρόλο.

Από την άλλη η Κατερίνα Καραβατου στο νέο ανανεωμένο κανάλι EPSILON κατάφερε να κάνει πραγματικό σεισμό στον ALPHA. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM το κανάλι την ήθελε στο δυναμικό του και πιο συγκεκριμένα για την απογευματινή ζώνη (στη θέση του Δέστε τους και τώρα του Όλα παίζουν).Το EPSILON έκανε την κίνηση ΜΑΤ και κέρδισε μια πολύ καλή παρουσιάστρια με ένα πολλά υποσχόμενο Καρτερο. Το STUDIO αρκετά ωραίο αν και μικρο. Όσο για το πάνελ είναι σχεδόν ανύπαρκτο.

Βρε παιδιά και η ΤΑΤΙ έκανε πρεμιέρα αυτή την Δευτέρα. Ξέρω παρα μα παρα πολύ καλα ότι η κυρία Στεφανιδου δουλεύει πραγματικά πάρα μα παρα πολύ για την συγκεκριμένη εκπομπή, ωστόσο μου προξενεί πολύ μεγάλη εντύπωση πως έβαλαν αυτά τα άτομα να βγουν δίπλα σε μια top παρουσιάστρια. Έναν ξεχώρισα, αυτός είναι ο Γιώργος Παπαϊωάννου. Η εκπομπή εχει πολλά να δώσει  πιστεύω , αν και η πρεμιέρα ηταν κάπως μουντή. Βρε παιδιά ποιος έκανε το σκηνικό στο ΜΙΑ; Είναι λες και έβλεπα τον Πρωινό Καφέ με τον Νικο Μουτσινα και την Κατερινα Ζαρίφη…

Η εκπομπή,  δεν θα είναι μαγνητοσκοπημένη αλλά θα βγαίνει live με κοινό, θα αλλάξει τα σκηνικά της, ώστε να μπορεί να υποδεχτεί τους θαυμαστές της στο φιλόξενο σπιτικό της. Η εκπομπή θα βγαίνει στον «αέρα» Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή στις 23:15. Για τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο «Αρνί» θέλει να καλέσει στο στούντιο πρόσωπα που δεν εμφανίζονται συχνά στη μικρή οθόνη και να δώσει βήμα σε αυτό που λέμε εναλλακτική τηλεόραση. Ωστόσο θα υπάρχον πολλά χιουμοριστικά  Video αλλά και φάρσες...

Στον αέρα του MEGA παιζει ήδη το τρέιλερ του MEGA με Μια.. Ναι είναι η πρωινή εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή.Ένα πρόχειρο τρέιλερ που ωστόσο όλοι ευελπιστούμε να είναι απλά ένα teaser…

Κλείνοντας να ζητήσω ένα πολύ μεγάλο συγνώμη σε όλους εσάς που διαβάζεται την συγκεκριμένη στήλη μιας και σήμερα απρόσμενα γεγονότα δεν με επέτρεψαν να γράψω παραπάνω κείμενα αλλά και αποκλειστικά. Δυστυχώς υπάρχουν και αυτά στη ζωή.


Για επικοινωνία μαζί μου
Κάνε ADD στο Facebook: Giwrgos Pasxalidis 
Ακολουθείστε  στο Twitter:@Pasxal_tvnea 
Στείλτε μου email:tvnea@hotmail.com

Διαφημιστείτε κι εσείς στο TVNEA.COM έξυπνα και πρωτίστως οικονομικά...
Επικοινωνήσετε μαζί μας στο 
email:tvnea@otmail.com

Υπεύθυνος :Γιώργος Πασχαλίδης (Επιχείρηση Πασχαλίδης Α. και Υιός Ο.Ε)

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. πολυ καλα τα λες!
    για τον Α να πω αν εβαζαν ενα δυνατο προσωπο διπλα στην Κωνσταντινα θα ητανε διαφορετικα και πιστευω οτι θα πηγαινε καλυτερα και παρα στον πατο.Ο Λουδαρος οντως ειναι εκπληξη ειναι πολυ καλος!
    για το Εψιλον το ανδρογυνο ειναι μια χαρα, το studio ειναι μικρο και συμπαθητικο το οποιο εχει μονο σαλονι και κουζινα οσο για το πανελ ειναι φτωχικο (αυτο δεν λεει και πολλα για εμενα διοτι η καλη δουλεια γινεται και με 2 η 3 ατομα πχ Huppy Day).
    Η Τατι παλι εχει κανει μεγαλη αλλαγη και πολυ θετικη θα ελεγα.Το σκηνικο οντως θυμιζει πρωινο καφε...
    Τα καρντασιανς για μενα live καλυτερα θα ειναι(επρεπε να το εχουν και περυσι ετσι βασικα ολες οι εκπομπες μπορουν να βγαινουν live? και παρα να τις γραφουν οσες βγαινουν γραμμενες).Και πολυ καλα κανουν που φερνουν ξεχασμενα προσωπα
    και τελος ειμαι σε αναμονη να δω τον Μαρκο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !