Ηλιάκη: Η Κατερίνα συγκαταλέγεται στους ανθρώπους που αγαπώ!

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0

Συνέντευξη στο "Πρώτο Θέμα" παραχώρησε η Μαρία Ηλιάκη, λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής "Αυτά είναι" στον ΣΚΑΪ. Μίλησε για τη νέα της εκπομπή, τους λόγους που έφυγε από τον ALPHA και τη σχέση της με την Κατερίνα Καινούργιου.

"Η εκπομπή θα είναι φτιαγμένη με πολύ κέφι, που ακριβώς επειδή την ετοιμάσαμε με ενθουσιασμό έτσι θέλουμε να την αντιμετωπίσει ο τηλεθεατής", είπε η παρουσιάστρια για την εκπομπή της.

Όσο αναφορά στους λόγους που έφυγε από τον ALPHA είπε: "Υπήρξαν κάποιες βασικές διαφωνίες οι οποίες με οδήγησαν στην αποχώρησή μου από το κανάλι. Έφυγα λόγω συνθηκών. Οι συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες για να είμαι εκεί."

Και για την Κατερίνα Καινούργιου είπε: "Όταν έναν άνθρωπο τον αγαπήσω και τον βάλω στην ζωή μου, το κάνω για πάντα! Δεν είμαι εύκολη στο να εμπιστεύομαι ανθρώπους, γι' αυτό και είμαι πολύ επιλεκτική με όσους έχω δίπλα μου. Η Κατερίνα κατάφερε να με κερδίσει και συγκαταλέγεται στους ανθρώπους που αγαπώ. Και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ! Απλώς οι προσωπικές σχέσεις κάνουν κύκλους..."

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !