Επίδειξη δύναμης και λάμψης από το κανάλι Ε. Τι μέλλει γενέσθαι;

0
Έκλεισε έναν χρόνο στον αέρα και το γιόρτασε, παρουσιάζοντας συγχρόνως ένα γεμάτο πρόγραμμα, στοχεύοντας κυρίως στην ψυχαγωγία. Χθες το βράδυ, οι άνθρωποι του καναλιού Ε υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους θέλοντας να παρουσιάσουν το πρόγραμμα του σταθμού για την καινούργια σεζόν.
Η παρουσίαση έμοιαζε περισσότερο με γιορτή, παρά με κλασσική παρουσίαση προγράμματος, αφού τα είχε όλα, μέχρι μουσική… και πυροτεχνήματα.

Με αυτόν τον τρόπο τα στελέχη του Ε θέλησαν να δώσουν ψυχαγωγικό τόνο στην παρουσίαση του προγράμματός τους, θέλοντας κιόλας να τονίσουν το ψυχαγωγικό προφίλ του σταθμού. Έτσι, με αρκετή ώρα καθυστέρησης λόγω της συνεχούς προσέλευσης, ξεκίνησε η παρουσίαση με την υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου του σταθμού Πωλίνα Τόλη να καλωσορίζει τους καλεσμένους.

Στη συνέχεια έδωσε τη σκυτάλη στην Ελεονώρα Μελέτη που ανέλαβε την παρουσίαση της βραδιάς για το καινούργιο τηλεοπτικό της «σπίτι» που της δίνει την ευκαιρία να κάνει το επόμενο επαγγελματικό βήμα της.


Για το πρόγραμμα του σταθμού μίλησε ο πρόεδρος του ΔΣ Σεραφείμ Φυντανίδης και η διευθύντρια ψυχαγωγικών εκπομπών Ράνια Ματαφιά, ενώ προβλήθηκε και ένα βίντεο με τις εκπομπές που έως τώρα έχουν εγκριθεί να περιέχονται στο πρόγραμμα της φετινής σεζόν. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και οι παρουσιαστές των εκπομπών που συνεχίζουν στο Ε, όπως οι Κώστας Χαρδαβέλας, Γιώργος Μητσικώστας, Φαίη Μαυραγάνη, Μένιος Φουρθιώτης, Θανάσης Πάτρας, Νάσια Κωσταρά, Θάνος Παπαδημητρίου, Ευτύχης Μπλέτσας, Τρύφωνας Σαμαράς, αλλά και τα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το πρόγραμμα, όπως οι Χριστίνα Λαμπίρη, Κατερίνα Καραβάτου, Κρατερός Κατσούλης, Βησσαρίων Παρθένης και βεβαίως, όπως ανέφερα η Ελεονώρα Μελέτη που είχε αναλάβει και την παρουσίαση της βραδιάς.

Η ίδια μάλιστα ανέλαβε και να «σβήσει» το κεράκι που εμφανίστηκε στις οθόνες, για να εορταστεί ο ένας χρόνος του Ε στον αέρα. Κάτι που έγινε συνοδεία πολλών πυροτεχνημάτων που φώτισαν τον ουρανό. Στη συνέχεια επί σκηνής βρέθηκαν οι VEGAS, ενώ η μουσική πλέον γιορτή συνεχίστηκε με τον Γιάννη Πλούταρχο να τραγουδά και τον κόσμο από κάτω να διασκεδάζει.

Το… γλεντζέδικο με πυροτεχνήματα και βεγγαλικά πρόγραμμα της βραδιάς, ήταν σαφές ότι ήθελε να δώσει στους καλεσμένους το μήνυμα για το πρόγραμμα του σταθμού: ψυχαγωγία. Το αν το καταφέρουν ή όχι, θα φανεί από τη Δευτέρα που θα ξεκινήσει το πρόγραμμα και θα πρέπει να αποδείξουν ότι δεν είναι μόνο πυροτεχνήματα, αλλά ήρθαν για να μείνουν στον τηλεοπτικό αέρα και να «φωτίσουν» με το δικό τους τρόπο το τηλεοπτικό τοπίο.

Γρηγόρης Μελάς / newsit

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !