ΜΠΡΟΥΣΚΟ: Το μυστικό των Πουκέτ!

0
Μια γυναίκα βρίσκεται σε κίνδυνο. Δυο άνδρες θα κάνουν τα πάντα για να τη σώσουν. Απρόβλεπτες οι εξελίξεις στον νέο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1!
Η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς του ΑΝΤ1 πλησιάζει και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω στον Σήφη, τη Μελίνα και τον Αχιλλέα, αλλά και στο ταξίδι στην Ταϊλάνδη και στο Πουκέτ, όπου και εκεί κρύβεται ένας μεγάλος γρίφος.
Τα γυρίσματα στην εξωτική Ταϊλάνδη και στο Πουκέτ θα τα παρακολουθήσουμε μία εβδομάδα μετά την πρεμιέρα της σειράς. Πάντως, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, γυρίσματα η παραγωγή δεν έκανε
Τα γυρίσματα στην εξωτική Ταϊλάνδη και στο Πουκέτ θα τα παρακολουθήσουμε μία εβδομάδα μετά την πρεμιέρα της σειράς. Πάντως, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, γυρίσματα η παραγωγή δεν έκανε μόνο στο Πουκέτ, αλλά και σε ακόμα έναν παραδεισένιο προορισμό, στα μαγικά Πίπι Αϊλαντς!
Ο δεύτερος κύκλος του «Μπρούσκο» ξεκινάει από τη στιγμή που έπεσαν οι τίτλοι του τέλους πέρσι. Οι φήμες που ήθελαν τη Βάνα Δημητρίου και τον Ανδρέα Γεωργίου να αποφασίζουν η πρεμιέρα της σειράς να γίνεται με ένα μεγάλο βήμα μπροστά στον χρόνο δεν ευσταθούν. Στα τέσσερα πρώτα επεισόδια οι τηλεθεατές θα έχουν πάρει όλες τις απαντήσεις που περιμένουν για την απαγωγή της Μελίνας η οποία εξελίσσεται σε θρίλερ, για την εξέταση DNA του Διαμαντή και τη σύλληψη του Μάρκου. Μόλις το θρίλερ της απαγωγής λήξει και η Μελίνα επιστρέψει στην αγκαλιά του Αχιλλέα, εκείνος θα ζήσει την απόλυτη οικονομική καταστροφή. Τα λύτρα που ζήτησαν οι απαγωγείς τον έχουν λυγίσει και θα δούμε πως λύτρα οι απαγωγείς δεν ζήτησαν μόνο από τον Αχιλλέα! Το γεγονός θα τον φέρει σε σύγκρουση και με τον Ματθαίο, καθώς η εταιρεία τους θα κλονιστεί συθέμελα.
Το μίσος του Αχιλλέα για τον Σήφη μεγαλώνει, καθώς αρχικά θεωρεί πως ο Σήφης κρύβεται πίσω από την απαγωγή της Μελίνας. Φυσικά πίσω από όλα κρύβεται ο Πάτροκλος, ο οποίος όμως κατευθύνεται από άλλον, που είναι και ο εγκέφαλος αυτής της ιστορίας. Η Δάφνη φέρνει στον κόσμο το μωρό της, την ώρα που ο Μάρκος συλλαμβάνεται! Από το μαιευτήριο την παίρνει σπίτι ο Παύλος Γιαννακάκης, ο οποίος θα σώσει τελικά τον Μάρκο.
Ο Παύλος Γιαννακάκης αποφασίζει να αναστήσει μέσα από τις στάχτες του το οινοποιείο. Κάνει ,λοιπόν, ένα μεγάλο γλέντι με όλους τους εργάτες του και τους ανακοινώνει πως το οινοποιείο θα συνεχίσει να υπάρχει!
Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Διαμαντή, αφού περάσει το σοκ της είδησης πως ο Νεκτάριος και ο Πάτροκλος είναι αδέλφια, αποφασίζει να διεκδικήσει και πάλι τη «Δάφνη». Είναι διατεθειμένος να δεχτεί ακόμα και το παιδί του Μάρκου... Τέλος, και η Αναστασία θα τα περάσει δύσκολα, αφού η σχέση της με τον Ματθαίο δοκιμάζεται. Ωστόσο, δεν αυτοκτονεί, όπως γράφτηκε και ακούστηκε έντονα.
ΝΑΝΣΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ-ethnos

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !