Η Καραβάτου μπορεί χωρίς την Σπυροπούλου… η Σπυροπούλου;

Unknown
2
                                                                                                                              Από την Άννα Λούνα

Πρεμιέρα σήμερα για τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές του Σαββατοκύριου. Από όποια πλευρά και αν το δει κανείς αυτό το καλοκαίρι ήταν ένα έντονο μεταγραφικό καλοκαίρι και σίγουρα άλλαξε κατά πολύ τον τηλεοπτικό χάρτη όπως εκείνος είχε διαμορφωθεί στα… χρόνια της κρίσης! Για να μην μακρηγορώ και επειδή περιμένουμε πολλές και ενδιαφέρουσες πρεμιέρες ακόμα, επιτρέψτε μου να σχολιάσω τις δυο ξανθιές συμπαρουσιάστριες που βρέθηκαν σήμερα σε αντίπαλα στρατόπεδα και σίγουρα αναστάτωσαν τα μηχανάκια της AGB.

Την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν μέσα από την συχνότητα του Alpha μας καλημέριζαν και μας κράταγαν συντροφιά κάθε Σαββατοκύριακο η Κατερίνα Καραβάτου με την Κώνσταντινα Σπυροπούλου έχοντας στον πλευρό τους, τον «φύλακα άγγελο» πλέον, της Κωνσταντίνας Παύλο Σταματόπουλο. Μόνο «Μες την καλή χαρά» δε μπορούσες να χαρακτηρίσεις τα πράγματα σε εκείνη την εκπομπή πέρυσι αφού από την μια η μανία της πολλά υποσχόμενης παρουσιάστριας Κωνσταντίνας να θέλει να στρέψει τα φώτα αλλά και τα πλάνα πάνω της δεν άφηνε την έμπειρη παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου να αρθρώσει λέξη, από την άλλη η δίψα της να γίνει η... νέα Μενεγάκη καπέλωνε τους υπόλοιπους συντελεστές! Πόση καταπίεση να αντέξει ένας άνθρωπος και πόση υπομονή να κάνει; Η Κατερίνα λοιπόν έφυγε και «άφησε» στην Κωνσταντίνα ελεύθερο το πεδίο να διεκδικήσει την σκυτάλη της παρουσίασης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνου του καναλιού της Κάτζας!

Η μεγάλη πρεμιέρα σήμερα…

Με δέκα λεπτά διαφορά λοιπόν σήμερα η Κατερίνα από την συχνότητα του Epsilon και σε ένα ζεστό μικρό αλλά γεμάτο θετική ενέργεια πλατό, καλημέρισε πιο ευδιάθετη, ακομπλεξάριστη και άνετη στον φακό από ποτέ τους τηλεθεατές της. Έκανε αυτό που ξέρει τόσα χρόνια να κάνει καλά έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της και ηθοποιό (σημαντικό πλεονέκτημα) Κρατερό Κατσούλη αλλά και τους Όλγα Λαφαζάνη και Δημήτρη Μακαλία! Από την άλλη πλευρά η Κωνσταντίνα βγήκε ευδιάθετη αλλά και ικανοποιημένη όπως έδειχνε, που πραγματοποίησε το όνειρό της και χόρευε στο αθλητικών εγκαταστάσεων πλατό της ξυπόλυτη για κανένα δεκάλεπτο μέχρι να εμφανιστεί… το πάνελ της! Σαν να διέκρινα μια αλαζονεία και μια υπεροψία στην όλη της συμπεριφορά και προς τους συναδέλφους αλλά και προς το κοινό.


Πάμε στους καλεσμένους…

Άσχετα με τα όσα γράφτηκαν από το πρωί για τον εκνευρισμό της Ελισάβετ Κωνσταντινίδη στα «Καλά Καθόυμενα»… το δίδυμο Καραβάτου Κατσούλης κατάφεραν να έχουν στην πρεμιέρα τους ισχυρούς καλεσμένους αφού μαζί με την τηλεοπτική «Ζουμπουλία» εμφανίστηκε ο Θανάσης Αλευράς αλλά και ο Νίκος Μουτσινάς σε τηλεφωνική επικοινωνία με πολλά και μοντέρνα παιχνίδια. Η Κωνσταντίνα προτίμησε πρόσωπα του σταθμού όπως η ηθοποιός Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αλλά και ο Γιώργος Λιανός όσο για τα σαρδάμ της σε σχέση με πέρυσι δεν έδειξαν να έχουν βελτιωθεί! Αυτή ήταν μόνο η πρώτη μέρα! Η πεπειραμένη Κατερίνα Καραβάτου σίγουρα θα τα καταφέρει, μπορεί να μην βάλει φωτιά στα μηχανάκια αλλά όπως τόσα χρόνια με την ειλικρίνεια, την ευγένεια και την γλυκύτητα της θα καταφέρει να εξασφαλίσει το σταθερό της κοινό και στην νέα της τηλεοπτική στέγη! Η Κωνσταντίνα άραγε;

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Είδα αποσπασματικά το Σπίτι μου σπιτάκι στο web tv του ΑΛΦΑ. Από αυτό που είδα μόνο ο Λουδάρος με άρεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω ειδα και τις δυο... την μια εκπομπη Zωντανα και την αλλη μεσα απο το web.Ο Καρτερος ητανε ωραιος ειχε πλακα η Κατερινα οπως την γνωριζουμε αν και διεφερε απο περυσι ελαφρως (ειχε και λιγο τρακ),ο Μακαλιας και η Λαφαζανη μια χαρα ητανε η θεματολογια ητανε καλη (ευτυχως που δεν εχει gossip,κουτσομπολια,αλλωστε τα εχει ο Μενιος μετα)
    οσο για την Κωνσταντινα δεν με αρεσε και πολυ (τα εχανε μερικες φορες)γενικα σαν θεματολογια ητανε ακρετα καλη οσο για την ομαδα της, ο Παυλος ειναι ο γνωστος η Ολγα ητανε πολυ καλη ο Αναδιωτης οπως τον ξερουμε (αν και πιστετυω εδω θα εχει μεγαλυτερο ρολο),ο Αντωνης ητανε ωραιος (δεν το περιμενα...).
    για να δουμε το ζευγαρι η η Σπυροπουλου!Εγω παντως τις βλεπω και τις δυο ευχαριστα δεν με χαλαει...
    να ευχηθω καλη επιτυχια και στις δυο εκπομπες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !