Νεκτάριος Σκαμνάκης: …Γιατί είναι ο καλύτερος «οικοδεσπότης»!

Unknown
0
                                            Από την Άννα Λούνα


Τα τελευταία τρία χρόνια είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τα κοσμικά καλέσματα στα πιο In στέκια της Αθήνας. Με την ευγένεια, την ειλικρίνεια αλλά και τον επαγγελματισμό του έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο των δημοσίων σχέσεων που ακόμα στην χώρα μας ίσως να θεωρείτε λιγάκι παρεξηγημένος. Ο λόγος για τον Νεκτάριο Σκαμνάκη τον δημοσιογράφο, που με το «μαγικό ραβδάκι του» έχει καταφέρει να πείσει ακόμα και τους πιο «δύσκολους» Έλληνες σταρ να πιούν ένα ποτό μαζί του να παρευρεθούν σε κάποια από τα εστιατόρια που συνεργάζεται αλλά και να δημιουργήσει και σχέσεις ζωής μαζί τους! Δύσκολα μπορεί κάποιος να αντισταθεί τόσο στο κάλεσμα του όσο και στην φιλία του.

 Ξεκινώντας ως φοιτητής ακόμα στο τμήμα ΜΜΕ της Παντείου ο Νεκτάριος με έντονο το στοιχείο της επικοινωνίας αλλά και της ευφράδειας λόγου δεν άργησε να ξεχωρίσει! Στα δεκαοκτώ του και όντως φοιτητής ακόμα, ξεκίνησε να δουλεύει στις μεγαλύτερες τηλεοπτικές παραγωγές που έγιναν ποτέ στην Έλλαδα (Big brother 1 & 2, Bar, Farma, Survivor, The Wall κ.ά) Έπειτα ήρθε το ραδιόφωνο και ο τύπος, όμως όπως λέει και ο ίδιος αυτά ήτανε μόνο η αρχή! Του αρέσει η επικοινωνία με τον κόσμο και ιντραγκάρεται στο γεγονός να γνωρίζει ανθρώπους που δεν ήξερε ποτέ. Λατρεύει το θέατρο και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτό. Εκτίμα και θαυμάζει ιδιαίτερα τους ηθοποιούς.

 Στην συνέχεια ξεκίνησε να δουλεύει ως PRistas και υπεύθυνος σε πολύ γνωστά στέκια της Αθήνας και κάπου εκεί άρχισε να μπαίνει για τα καλά στο χώρο των επωνύμων. Αρχικά προσέγγιζε τους σελέμπριτι μέσω facebook με την ευγένεια και τον σεβασμό που τον διακατέχει και κανένας μέχρι και σήμερα δεν του αντιστάθηκε! Λίγοι του μένουν ακόμα… αλλά είναι αποφασισμένος να τους «κερδίσει» και αυτούς.



Λαμπερά πρόσωπα, ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές, αθλητές, σκηνοθέτες και σεναριογράφοι και σύσσωμη η ελληνική σόου μπιζ τον εμπιστεύονται με κλειστά τα μάτια! Και πώς να του αντισταθούν άλλωστε; Αφού είναι ο καλύτερος οικοδεσπότης!






















Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !