Ευτυχώς για κάθε Καινούργιου, υπάρχει και η Τσιμτσιλή.

1
Το αντιστάθμισμα στην σάχλα του ανάλαφρα ασήμαντου είναι το πιο σημαντικό στοιχείο στο οποίο μπορεί να βασιστεί ένας σταθμός, όταν ενδιαφέρεται πραγματικά για το κύρος και την ποιότητα των τηλεοπτικών του προιόντων. Μπορεί λοιπόν ο Αlplha να διαθέτει παρουσιάστριες, που απασχολούν μόνο για ασήμαντα θέματα, υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά. Από τη μια η ξανθιά ανάλαφρη persona που δήθεν αυθόρμητα λέει ανοησίες και από την άλλη μια στιβαρή τηλεοπτική οντότητα με εκτόπισμα και χαρακτήρα. 

Η προσωποποίηση μοιάζει άδικη, αλλά είναι συμβολική. Από την μία βλέπουμε την Καινούργιου ή την Σπυροπούλου να αναλώνουν την δημόσια εικόνα τους σε φωτογραφίες προβάλλοντας την όποια ομορφιά τους και από την άλλη η Τσιμτσιλή -πρότυπο νεαρής γυναίκας που πέτυχε και παλεύει καθημερινά για να κρατήσει όσα κατέκτησε- που δεν έχει καν χρόνο για να αναλωθεί σε αυτά. Το θέμα δεν είναι η σύγκριση των ανθρώπων. Αυτό ειναι εκ προοιμίου απαγορευτικό και ανήθικο, γιατί ο καθένας έχει την αξία και την μοναδικότητά του. Το θέμα είναι η δημόσια εικόνα και το τηλεοπτικό εκτόπισμα του καθενός. Η πολυφωνία δεκτή, το ίδιο όμως και η κριτική.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και για κάθε Σπυροπούλου, η Τσολάκη (θα συμπληρώσω). Εξαιρετική, άμεση, με χιούμορ, έτοιμη να τσαλακωθεί. Τώρα στο "Καλοκαίρι παντού"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !