Δημήτρης Αρβανίτης: Οι κυπριακές σειρές είναι... «αρπαχτές»

Χρήστος Αϊβαλιώτης
1
 
Για τις κυπριακές σειρές που κάνουν θραύση στην Ελλάδα, μίλησε σε συνέντευξή του σε εφημερίδα ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης και πραγματικά εξαπέλυσε απίστευτη επίθεση.
 
Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης τις σειρές αυτές τις θεωρεί φθηνές, αρπαχτές, με αισθητικό αποτέλεσμα χαμηλό και επιπροσθέτως τα «ελληνοκυπριακά» τον ενοχλούν και τον μπερδεύουν.
 
«Ο πρώτος λόγος που γίνονται είναι οικονομικός και το βρίσκω υγιές, μιας και οι Κύπριοι παράγουν τα προϊόντα εξαιρετικά φθηνά. Ο τρόπος παραγωγής είναι πολύ πιο φθηνός και γι' αυτό το αισθητικό αποτέλεσμα των προϊόντων είναι εξαιρετικά χαμηλό. Βεβαίως έχουν το προτέρημα ότι αγγίζουν το λαϊκό κοινό», δήλωσε ο Δημήτρης Αρβανίτης.
 
Ενώ συνέχισε λέγοντας πως «από την άλλη πιστεύω πως δεν προχωρούν σε βάθος την ανάλυση των χαρακτήρων. Η προσέγγιση είναι επιφανειακή. Είναι αυτό που λέμε στα ελληνικά "αρπαχτές". Γρήγορα φτιαγμένα, χωρίς αντίληψη φωτογραφίας, μοντάζ, πολλά τεχνικά λάθη και εμένα προσωπικά κάποιες φορές με ενοχλεί που ακούω ελληνοκυπριακά, καθώς μπερδεύομαι και δεν ξέρω τι λένε. Με τα χρόνια θα βελτιωθούν και θα ανεβάσουν την ποιότητα. Θα χαρώ πολύ να δω σοβαρές και μεγάλες ελληνοκυπριακές παραγωγές».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !