Αποκλειστικό: Αυτός θα είναι ο τίτλος της νέας εκπομπής του Σαββατοκύριακου του ALPHA. Πως θα είναι το STUDIO;

0
Ένα ολοκαίνουργιο πρωινό πρόγραμμα ετοιμάζουν οι ιθύνοντες του ALPHA για το Σαββατοκύριακο, με κεντρική παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Το κανάλι όπως και οι συντελεστές της νέα εκπομπής, ετοιμάζονται με γοργούς ρυθμούς για να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους.
Σύμφωνα με  το αποκλειστικό ρεπορτάζ του  TVNEA.COM, ο τίτλος της νέα πρωινής εκπομπή του Σαββατοκύριακου θα είναι "Σπίτι μου Σπιτάκι μου",που σηματοδοτεί την διάθεση που έχουμε όλοι μας το Σαββατοκύριακο να είμαστε σπίτι μας με την οικογένεια μας, τους φίλους μας . Εύστοχος τίτλος που ίσως να εκφράζει μια ζεστασιά , μια οικειότητα, που σε σπρώχνει να  κάνεις την εκπομπή στέκι σου.
Το Studio σύμφωνα πάντα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του  TVNEA.COM, θα είναι ένα δίπατο σπίτι, που θα έχει ότι έχει ένα σπίτι. Στον κάτω όροφο, θα υπάρχει το σαλόνι, η τραπεζαρία και η κουζίνα, ενώ στο πάνω όροφο θα υπάρχει ένα δώμα, όπου και θα συμβαίνουν πολλά, όπως για παράδειγμα η προετοιμασία της εκπομπής.
Η πρεμιέρα θα γίνει στις 20 Σεπτεμβρίου και η εκπομπή θα είναι στον αέρα από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 2 το μεσημέρι.
Πανέξυπνος ο τίτλος αλλά και η εικόνα (το studio δηλαδή), κάνει τους τηλεθεατές αλλά και τους καλεσμένους της εκπομπής να νιώσουν πραγματικά σαν στο σπίτι τους... Η εκπομπή περιλαμβάνει όλα όσα περιμένει να δει κανείς από ένα πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Το στοιχείο, ωστόσο, που τη διαφοροποιεί από ό,τι έχει προβληθεί μέχρι τώρα, θα είναι η ανεπιτήδευτα χαλαρή και αισιόδοξη διάθεση της δημιουργικής της ομάδας και των παρουσιαστών της.

Ο Γιώργος Πασχαλίδης  στα social media:
Κάνε με ADD στο Facebook: Giwrgos Pasxalidis (κλικ στο όνομα)
Ακολούθησε με στο Twitter:@Pasxal_tvnea 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !