Σεισμός στον ALPHA απο την πρωτιά Καραβατου και την 2η θέση της Σπυροπούλου!

5
Σαν βόμβα έσκασε το ραβασάκι με τα νούμερα της Σπυροπούλου  σήμερα το πρωί στο κανάλι. Η Κατερίνα Καραβατου με τον Καρτερο Κατσουλή πήραν χθες την πρωτιά αποδεικνύοντας ότι η Σπυροπούλου δεν κάνει για παρουσιάστρια όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να μας πλασάρουν έτσι. Χθες λοιπόν τα Καλά καθούμενα του EPSILON ήταν στην πρώτη θέση με 13,9% στο σύνολο του κοινού και 12% στο εμπορικό κοινό. Το Σπίτι μου σπιτάκι μου στον ALPHA ειδες τα νούμερα του να κατεδαφίζονται μέσα σε μια ημέρα, όχι ότι την πρώτη μέρα ήταν μεγάλα, ωστόσο ήταν πάνω από τον μέσο όρο του καναλιού.Χθες λοιπόν η εκπομπή του ALPHA έκανε μόλις 11% στο σύνολο του κοινού και 12,4% στο εμπορικό κοινό.


Για επικοινωνία μαζί μου
Κάνε ADD στο Facebook: Giwrgos Pasxalidis 
Ακολουθείστε  στο Twitter:@Pasxal_tvnea 

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μονο σεισμος??? Τσουναμι!!!! Να σε περναει το "Ε" με μεσο ορο τηλεθεασης σαν σταθμος κατω του 5%, απο τη δευτερη κιολας μερα της εκπομπης σου, με την Κουτσελινη στ' αυτι και με ενα πλατο που μεχρι και η βασιλισσα Ελενη μπορει να ζηλεψει μονο καταστροφη μπορει να χαρακτηριστει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο στην καραβατουπου εριξε χαστουκι σστην σπυροπουλου και στον αλφα με την τηλεθεαση της σε ένα καναλι που τωρα στιζεται.φενεται ο κοσμος δεν είναι χαζος που φωναζει εδώ και ένα χρονο ότι η σπουροπουλου δεν κανει για την τηλεοραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είδα αυτή την είδηση και δεν το πίστευα! Πόσο θα "τσούζει" Σπυροπούλου... Βλέπω να την διώχνουν και να βάζουν άλλη στην θέση της.

    Πάντως αυτό πρέπει να είναι και ρεκόρ τηλεθέασης για τον ένα χρόνο του Έψιλον μπράβο σε Καραβάτου και Κρατερό το αξίζουν περισσότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τεράστια δικαίωση για Καραβάτου. Σεισμός 10 ρίχτερ! Για την ακρίβεια 13,9!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΣΟ ΧΑΖΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΜΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗ!!Κ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΚΑΝΑΛΙ...ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ALPHA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !