Κορίτσι έκπληξη στο πλάι του Θέμου φέτος στον ΑΝΤ1. Και το όνομα αυτής....

2
Η Αννα Μαρία Βέλλη θα είναι το νέο πρόσωπο του φετινού «ΟΛΑ» των Θέμου Αναστασιάδη και Βαγγέλη Περρή στον ΑΝΤ1. Εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Οκτωβρίου και παίρνει τη νεαρή παρουσιάστρια που έχει κάνει την εμφάνισή της από το διαδικτυακό κανάλι του ΑΝΤ1....

Η 24χρονη Βέλλη παρουσίαζε το «Ζήτα μου ό,τι θες» που είχε μεγάλη απήχηση στο νεανικό κοινό. Πώς συστήνεται η ίδια; «Ονομάζομαι Αννα-Μαρία Βέλλη. Ο τόνος στο «ε»… σοβαρά τώρα! Ο ΤΟΝΟΣ ΣΤΟ «Ε»! Έχω λάβει μέρος σε μαγευτικές θεατρικές παραστάσεις και έχω παίξει και σε κανά-δυο μικρού μήκους ταινιάκια. Λατρεύω τον κινηματογράφο και την φωτογραφία, αυτή που είμαι εγώ μέσα, όχι τα τοπία. Βλέπω συχνά ποδόσφαιρό και είμαι Ηρακλής… Και δεν κάνω πλάκα. Τέλος, να σας τονίσω, ότι είμαι γεννημένη στην Αθήνα, έχω καταγωγή από Σίφνο και τη Σπάρτη… Και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Τα συμπεράσματα δικά σας!».

Μία επίσκεψή της στο Καυτανζόγλειο με τον πατέρα της όταν ήταν 5 ετών ήταν αρκετή γι’ αυτήν για να… ασπαστεί τον Ηρακλή. Εκ τότε δηλώνει φανατική οπαδός της ομάδας, ενώ είχε γραφτεί και στο τμήμα στίβου του συλλόγου. Εκανε μήκος και ύψος. Πολύ γρήγορα κατάλαβε όμως πως ο πρωταθλητισμός δεν ήταν το φόρτε της. Και κάπως έτσι πήρε το δρόμο που της άρεσε από μικρή. Πέρασε στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, αλλά το όνειρό της ήταν να γίνει ηθοποιός και να παίξει στον κινηματογράφο. Κι αργότερα πέρασε από casting στον ΑΝΤ1.

newspistol.com

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !