Τηλεκοντρόλ:Ο Καλυβάτσης στον ΑΝΤ1-Πως είδαμε την Στιμτσιλή,Λαμπίρη-Εεεεεε...Σπίτι μου σπιτάκι μου,και η Βόμβα που έριξε ο Κωστόπουλος

4
Καλησπέρα φίλοι μου.Πρεμιέρα σήμερα για το τηλεκοντρόλ κι έχουμε πολλά θεματάκια να σχολιάσουμε ,αλλά και να αποκαλύψουμε.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης  επιστρέφει στον ΑΝΤ1, ναι πολύ καλά ακούσατε. Μετά από χρόνια ο Σωτήρης δέχτηκε την πρόταση του καναλιού για να συμμετέχει σε σειρά και πιο συγκεκριμένα για την πολυσυζητημένη σειρά Τρίχες. Στην ίδια σειρά θα δούμε και τον Λευτέρη Ελευθερίου.

Πρεμιέρα έκανε το ολοκαίνουργιο κανάλι  ΕΨΙΛΟΝ με νέο ψυχαγωγικό αλλά και ενημερωτικό πρόγραμμα… Ένα δεύτερο ALTER γεννήθηκε με άλλο logo φυσικά. Εύχομαι να μην σκάσει κι αυτό σαν βόμβα όπως έκανε το ALTER. Πάντως λίγες εβδομάδας  πριν υπήρχε σοβαρό πρόβλημα με το ποιος θα αναλάβει την αρχισυνταξία και την σκηνοθεσία σε εκπομπές ενώ το αυτακι  μου πήρε και αποχωρήσεις που τελικά τις απέφυγαν.

Ξεκινώ με την Χριστίνα Λαμπίρη με την εκπομπή «ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ». Πάρα μα παρα πολύ φιλότιμη η προσπάθεια να βγει κάτι πολύ φρέσκο και για να είμαι ειλικρινής σε μερικά πράγματα το κατάφερε. Ίσως να είναι λίγο λάθος οι επιλογές διπλά στην κεντρική παρουσιάστρια  μιας και τα παιδιά από LIFE STYLE και Τηλεοπτικά νέα είναι εντελώς άσχετοι.. Ε δεν μπορείς να λες ότι κάνεις  infotaiment και δεν έχεις δει π.χ ούτε μια φορά το YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR. Βρε Χριστίνα μου, πως σε κόλλησε ότι ο Δόξας είναι ηθοποιός; Μα καλα δεν την άκουσε κάνεις από το κοντρόλ να αποκαλεί το Κώστα Δόξα ηθοποιό για να την διορθώσει; Παίδες στα gossip και τηλεοπτικά νεα βάλτε την Πολυκάρπου μπροστά, θα χάσετε την  μπάλα… (Το κείμενο το γράφω την ημέρα πρεμιέρας 15/9/2014).

Πρεμιέρα έκανε την Δευτέρα και η εκπομπή HAPPY DAY με κεντρική παρουσιάστρια την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Έκει τα πράγματα ήταν πείρου όπως τα αφήσαμε. Δεν μπορώ να καταλάβω  πραγματικά  τι  θέλουν να περάσουν με την προσθήκη του Κώστα Φραγκολιά σε ένα ενημερωτικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα.Για να λέμε και όλη την αλήθεια, ούτε ο Αναδιώτης είχε δώσει τίποτα στην συγκεκριμένη εκπομπή πέρα από την εμφάνιση του. Ο κύριος Φραγκολιας δυστυχώς απέδειξε αυτό που όλοι είπαμε από την πρώτη στιγμή, ότι δεν το έχει, άσε δε ότι δεν ταιριάζει καν στην ομάδα.Δεν μπορώ να καταλάβω πως οι υπεύθυνοι του Alpha άφησαν τον Νίκο Γεωργιαδή που ξέρεις τους πάντες, ενώ έχει και αποκλειστικό ρεπορτάζ (είναι και διευθυντής στο μεγαλύτερο life style περιοδικό) . Ωστόσο η  εκπομπή είναι αυτό που περιμένεις  να δεις με μια Σταματινα και μια Ελένη να δίνουν ρέστα.

Σπίτι μου σπιτάκι μου λέει ο ALPHA το Σαββατοκύριακο.  Μα καλά πιστεύουν ακόμα εκεί στον ALPHA ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπουλου κάνει για παρουσιάστρια και πρώτο βιολί;
Εχει συμβόλαιο άλλον έναν χρόνο βρε παιδιά για αυτό βγαίνει φέτος με εκπομπή.Μην το βγάζετε τα μάτια κύριοι..

Αρχίζω να εκνευρίζομαι άσχημα με διάφορους που ταχα κάνουν ρεπορτάζ. Δεν ξέρω για εσάς  κύριοι , αλλά όταν βγάζω ένα κείμενο με τις λέξεις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ το θέμα έχει περάσει και επιβεβαιωθεί από παραπάνω από μια πήγες.  Χαμός επικράτησε την Τρίτη με το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ  του TVNEA.COM (ΔΕΣ ΕΔΩ)ότι η  Ναταλία βρίσκεται εκτός ΑΝΤ1 και ότι συζητά με το EPSILON για καθημερινή εκπομπή στην μεσημεριανό-απογευματινή ζώνη. Διάφοροι με διέψευσαν όχι όμως η Ναταλία σχετικά με το ότι συζήτησε και συζητάει με το EPSILON…

Εεεεκπομπή με συνεντεύξεις ετοιμάζει να βγάλει το MEGA με τον  Χρήστο Ανθόπουλο. Με ρωτάτε να σας πω ποιος είναι αυτός και από πού προέκυψε. Θα τηλεφωνήσω στο MEGA να μάθω. Εύχομαι να μην χρειάζεται να πάρει κι αυτό έγκριση . Άλλο θέμα κι αυτό που αυτή την στιγμή κολίωμε να σας εξηγήσω… ίσως άλλη φορά!

Και μπορεί να δόθηκε πράσινο φως για εκπομπή με συνεντεύξεις  , ωστόσο ο Κωστοπουλος είναι ακόμα στο περίμενε.
Ίσως μετά την συνέντευξη  ότι είχε πρόβλημα με το ενημερωτικό τμήμα και δεν μπορούσε να είχε όποιον καλεσμένο ήθελε να αποτελέσει ένα ακόμα εμπόδιο.
Πάντως στην ίδια συνέντευξη λέει ξεκάθαρα ότι σε ΑΝΤ1 και ALPHA  λειτουργούσε αλλιώς..


Στον αέρα του ΑΝΤ1 βγήκε το τρέιλερ για το Πρωινό με την Φαιη και τον Γιώργο. Αυτη την στιγμή που μιλάμε ειναι το πιο καλοφτιαγμένο και καλογυρισμένο τρέιλερ που βγήκε φετος στην τηλεόραση.
Έρχονται να μας απογειώσουν.. απο 29/9.
 Δειτε το


Για επικοινωνία μαζί μου
Κάνε ADD στο Facebook: Giwrgos Pasxalidis 
Ακολουθείστε  στο Twitter:@Pasxal_tvnea 
Στείλτε μου email:tvnea@hotmail.com

Ευχαριστούμε πολύ τον Χρήστο Παπαδημητρίου για το υπέροχο logo του Τηλεκοντρόλ.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολύ ωραίο το trailer για το πρωινό του ANT1!!Όμως έτσι όπως είπε την ατάκα του ο Λιάγκας δεν με έπεισε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η αγαπημενη μας στηλη παλι εδώ...καλη αρχη! με το dancing τι γινεται? περυσι τετοια εποχη ξεραμε τα ονόματα που χορευαν,φετος ακομα τιποτα.ποτε θα αποφασιστουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους το τηλεκοντρόλ επέστρεψε! Τέλειο το νέο look!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗ ΣΑΙΖΟΝ!!!
    ΦΕΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !