Tο πρώτο σεμινάριο-workshop στην Ελλάδα, “Βreak Through your Music”,

0
Το ΑΝΤ1 MediaLab και ο γνωστός μάνατζερ καλλιτεχνών Χρήστος Τερζίδης ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν το πρώτο σεμινάριο-workshop στην Ελλάδα, “Βreak Through your Music”, με θέμα τη μουσική βιομηχανία και όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κανείς για να πετύχει στον μαγικό αλλά δύσκολο αυτό χώρο. Ένα σεμινάριο που αφορά στις εξελίξεις της παγκόσμιας και εγχώριας μουσικής βιομηχανίας αλλά και στα σύγχρονα εργαλεία που μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει προκειμένου να εξασφαλίσει μια θέση στη μουσική σκηνή.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη σπάνια ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά της επιτυχίας από τους ειδήμονες. Πρωτίστως από τον ίδιο τον Χρήστο Τερζίδη, ο οποίος θα μοιραστεί μαζί τους τις γνώσεις που αποκόμισε από την πολυετή του εμπειρία στον χώρο της μουσικής σε Ελλάδα και Αμερική. Παράλληλα, οι ακροατές του σεμιναρίου θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σ’ επαφή με σημαντικά μουσικά στελέχη που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά σε Ελλάδα και Αμερική, όπως ο Μάνος Ξανθογεώργης (Associate Director, Social Media & CRM at Sony Music Entertainment International, New York, U.S.) και με επιτυχημένους καλλιτέχνες, αλλά και επαγγελματίες προερχόμενους από διαφορετικούς κλάδους της μουσικής βιομηχανίας. Ανάμεσά τους, ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ο STAN, και άλλοι καταξιωμένοι επαγγελματίες, ο καθένας στον τομέα του, των οποίων τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίαν συντόμως.

To “Break Through Your Music” απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να ασχοληθούν με τη μουσική επαγγελματικά, ή ασχολούνται ήδη αλλά δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις και την κατάλληλη καθοδήγηση για να το πετύχουν. Μουσικοί, καλλιτέχνες, συγκροτήματα, μάνατζερ, επικοινωνιολόγοι, μπορούν να βρουν τις απαντήσεις που ψάχνουν και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να χαράξουν τη δική τους πορεία στο μουσικό στερέωμα.

Το workshop θα λάβει χώρα στις 4 Οκτωβρίου στην Αθήνα και οι δηλώσεις συμμετοχών έχουν ξεκινήσει. Ο αριθμός συμμετοχών είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 6886230 ή επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΑΝΤ1 MediaLab: http://www.ant1medialab.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !