H Amazon αγοράζει την υπηρεσία Twitch για 970 εκατ. δολάρια!

Γιώργος Τζοβάρας
0
Την εξαγορά της δημοφιλούς υπηρεσίας gaming βίντεο, Twitch ανακοίνωσε η Amazon έναντι 970 εκατ. δολαρίων.

To Twitch είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία live streaming video για παιχνίδια και έχει πάνω από 55 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες το μήνα και περίπου 1 εκατομμύριο χρήστες που μεταδίδουν το δικό τους περιεχόμενο.

Η ανακοίνωση της εξαγοράς του από την Amazon προκάλεσε αίσθηση στον κόσμο της τεχνολογίας, καθώς με αυτό τον τρόπο η Amazon μπαίνει δυναμικά στο χώρο του gaming, ενώ παράλληλα γίνεται και ένας πολύ δυνατός “παίχτης” στην αγορά του video streaming με τους ανταγωνιστές της να είναι το YouTube και το Netflix.

Όπως αναφέρει ο ιδρυτής της Amazon, η μετάδοση και η παρακολούθηση gameplay αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο και το Twitch έχει δημιουργήσει μια πλατφόρμα που φέρνει κοντά δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους, οι οποίοι παρακολουθούν δισεκατομμύρια λεπτά παιχνιδιών κάθε μήνα με μόλις τρία χρόνια λειτουργίας…

Ενώ από την πλευρά του ο CEO του Twitch ανέφερε ότι η εξαγορά της υπηρεσίας από την Amazon θα μπορέσει να τους επιτρέψει να κάνουν ακόμη περισσότερα για την κοινότητά ενώ παράλληλα θα μπορούν να δημιουργήσουν εργαλεία και υπηρεσίες ταχύτερα από ό,τι στο παρελθόν πράγμα που θα μπορέσει να κάνει το Twitch διαθέσιμο σε ακόμα περισσότερους ανθρώπους ανά τον κόσμο.

Τέλος βλέποντας πόσο δημοφιλές είναι το Twitch σε όλο τον κόσμο η Google πριν λίγο καιρό φαίνεται πως  βρισκόταν και αυτή σε διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της δημοφιλούς υπηρεσίας, όμως όπως φαίνεται δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία.

newsit

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !