Δείτε σήμερα στο Όνειρο ήταν-Καρανταγί-Σουλεϊμάν...

0
KARADAYI 21:15-ANT1-H οικογένεια της Φεριντέ ζει κι εκείνη τη δική της τραγωδία μετά την αυτοκτονία του Μελίχ. Όλη η οικογένεια Σάντογλου είναι ανάστατη και περισσότερο απ’ όλους η Φεριντέ, η οποία είχε μεγάλο δέσιμο με τον αδερφό της. Η μέρα αυτή είναι μια μέρα δοκιμασίας για τη Φεριντέ η οποία χάνει τον αδερφό της αλλά  και τον αγαπημένο της.

ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ 22:15-ANT1-Ο Ρουστέμ προσπαθεί όπως μπορεί να προφυλάξει το Σουλτάνο και τον εαυτό του από την επερχόμενη επανάσταση των Γενιτσάρων. Εκείνη την ώρα, ο Μουσταφά έρχεται στο στρατόπεδο για να μιλήσει στον πατέρα του στις 6 Οκτωβρίου του 1553 γράφοντας έτσι μια από της σημαντικότερες σελίδες στην ιστορία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Πλέον αποτελεί το σημείο μηδέν, την αρχή του τέλους ενός ισχυρού κράτους.

ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ 19:00-MEGA-Η Ήβη αναγνωρίζει τη μητέρα της και οι σκηνές που εκτυλίσσονται ανάμεσα στη βασανισμένη κοπέλα και τους γονείς της είναι πολύ συγκινητικές. Όμως το κορίτσι βρίσκεται σε μεγάλη σύγχυση και το έργο όλων δυσκολεύει. Ο Βίκτωρας ζητά από τον Πάνο να παραμείνει δίπλα στην κόρη του καθώς η Ήβη δείχνει πως τον εμπιστεύεται απόλυτα. Η Ελπίδα ενημερώνει τον Νικόλα και την Στέλλα πως ξαναβρήκαν την Ήβη και πως σε λίγες μέρες θα είναι στην Κύπρο. Ο Νικόλας χαίρεται, αλλά η Στέλλα αντιμετωπίζει το γεγονός ψυχρά και μόνο η ξαδέλφη της, η Άντρια, γνωρίζει τον λόγο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !