Κατερίνα Καινούργιου: Τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι μη ικανοποιητικά..

0
Για τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η εκπομπή «Καλοκαίρι παντού» αλλά και όλα όσα έχουν γραφτεί για αυτή τη προσπάθεια, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν θα έλεγα ότι είναι χαμηλά. Π.χ την περασμένη Παρασκευή κάναμε 20%. Τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι μη ικανοποιητικά.. Εγώ μιλάω με το κανάλι και οι υπεύθυνοι δηλώνουν ικανοποιημένοι. Στο μέσο όρο κινούμαστε περίπου στο 17,3% και θεωρώ ότι πάμε καλά για το συγκεκριμένο διάστημα. Έχω την εντύπωση ότι η εκπομπή έχει κριθεί πάρα πολύ αυστηρά. Πολύ πικρόχολα...», λέει στον Ελεύθερο Τύπο και συνεχίζει: «Έχω διαβάσει κριτικές. Όμως δεν με απασχολούν ιδιαίτερα. Ο καθένας κρίνει όπως νομίζει. Μην ξεχνάμε ότι είναι η μοναδική ζωντανή εκπομπή που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση και οπωσδήποτε θα βγάλουν τη χολή τους πάνω της. Από εκεί και πέρα όμως είναι ωραίο να βλέπεις ότι και το καλοκαίρι γίνονται παραγωγές. Δουλεύουμε δέκα άνθρωποι, πληρωνόμαστε από αυτό, οπότε ας μην το κρίνουμε με τόση κακία και αρνητικότητα», καταλήγει.

Σχόλιο: Ρε κοπελιά, η εκπομπή δεν βλέπετε...,αν οι υπεύθυνοι του ALPHA θεωρούν ότι είναι  ικανοποιητικά τα νούμερα , τότε ο Κοντομηνας θα πρέπει να το ψάξει λίγο... Άσε δε που δεν είναι η μοναδική ζωντανή εκπομπή που υπάρχει αυτή την στιγμή στην τηλεόραση, εκτός κι αν εννοεί την συγκεκριμένη ώρα..


ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: Απο ΑΥΡΙΟ Δευτέρα 18 Αυγούστου το TVNEA.COM επιστρέφει στην κανονική του ροή, κι απο Δευτέρα 25 Αυγούστου έρχεται ανανεωμένο...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !